29/4/08

Τα ψέματα των χριστιανών για την Αρχαία Ελλάδα


Τα ψέματα των χριστιανών για την Αρχαία Ελλάδα.

1.«Οι Αρχαίοι Έλληνες βρήκαν τα πάντα, εκτός από την...θρησκεία»

2.Ο άγνωστος θεός

3.Χριστιανική ειδωλολατρία

4.Αρχαία «μονοθεϊστικά» κείμενα


Τα ψέματα των χριστιανών δημαγωγών

Δεν πρόκειται να αναφέρουμε όλα τα ψέματα που λένε οι χριστιανοί δημαγωγοί γιατί θα χρειαζόμασταν τόμους για να τα καταγράψουμε, θα αναφέρουμε μόνο τα πιο γνωστά που κυκλοφορούν σήμερα στην ελληνική αγορά.


I. Τα ψέματα των χριστιανών για την Αρχαία Ελλάδα.

1. «Οι Αρχαίοι Έλληνες βρήκαν τα πάντα, εκτός από την...θρησκεία».

Βρήκαμε τα πάντα, μας λέγουν οι χριστιανοί δημαγωγοί, πλην της θρησκείας. Την οποία πήραμε από το Ισραήλ, αυτό το τελευταίο δεν το λένε για να μην τονίζεται το μέγεθος της ανοησίας τους. Δηλαδή μας λέγουν ότι εμείς ανακαλύψαμε το θέατρο, την ζωγραφική, την μουσική, το αλφάβητο, τα μαθηματικά, την ιατρική, την αστρονομία, την φιλοσοφία, και τόσα άλλα αγαθά του πολιτισμού. Αλλά κάναμε λάθος στο θέμα της θρησκείας. Και ο εβραϊκός λαός που δεν ανακάλυψε τίποτε από τα παραπάνω, ανακάλυψε την αληθινή θρησκεία.

Να σημειωθεί, ότι εμείς δεν έχουμε καμία απολύτως σχέση με ορισμένους χριστιανούς εθνικιστές που ενώ κατηγορούν τους εβραίους για μύρια όσα, την ίδια στιγμή υποτάσσονται στις δοξασίες των εβραίων. Εμείς, το τονίζουμε, δεν έχουμε καμία απολύτως σχέση με αντιεβραϊκές κινήσεις, απλώς εδώ αναφέρουμε τα επιχειρήματα των χριστιανών και κάνουμε κριτική.

Το επιχείρημα λοιπόν περί ανακαλύψεως της θρησκείας από τους εβραίους και της ανακαλύψεως όλων των άλλων αγαθών από τους Έλληνες είναι διάτρητο. Και αυτό όμως, το πρώτο μέρος του επιχειρήματος των χριστιανών έρχεται σε αντίθεση με όλη την ιστορία τους. Τώρα ανακάλυψαν ότι οι αρχαίοι Έλληνες είχαν ανακαλύψει τα μαθηματικά, φιλοσοφία, ιατρική κτλ; Και τότε γιατί τόσους αιώνες δεν κοίταζαν να μάθουν κάτι από αυτούς αντί να τους καίνε ζωντανούς; Τώρα ανακάλυψαν οι χριστιανοί το αρχαίο Ελληνικό θέατρο; αφού το απηγόρευαν επί 17 αιώνες; Τώρα ανακάλυψαν τους Έλληνες φιλοσόφους και τις σχολές τους; Αφού τις έκλεισαν και αφού έκαψαν ζωντανούς τους φιλοσόφους μας; Οι δούλοι μίας ανθελληνικής και μισανθρωπικής αιρέσεως καλύτερα να πλένουν το στόμα τους όταν μιλούν για αρχαία Ελλάδα. Δεν δεχόμαστε μαθήματα πολιτισμού από τους φονιάδες του Ελληνικού πολιτισμού.

2. Ο άγνωστος θεός.

Ολόκληρη η επιγραφή περί αγνώστου θεού που τάχα ανακάλυψε ο Σαούλ-Παύλος στην Αθήνα λέει: «Τοις θεοίς, Ασίας, Ευρώπης και Αφρικής, θεοίς αγνώστοις και ξένοις». Αρα ούτε μιλά για έναν θεό ούτε έχει το νόημα που δίνει ο Σαούλ και οι χριστιανοί ψεύτες. Το παράδειγμα του λαοπλάνου Σαούλ ακολουθούν οι χριστιανοί δημαγωγοί (Γ. Γεωργαλάς, Κ. Πλεύρης, Ε. Μπεξής, Α. Σακέτος, Α. Γεωργιάδης, κ.α.): Συλλέγουν από εδώ και από εκεί 4-5 λέξεις, στην ανάγκη αλλάζουν το νόημα και τις ταιριάζουν όπως τους βολεύει. Και δεν τους νοιάζει αν το νόημα που ακολουθεί ή προηγείται δεν έχει σχέση με αυτό που ισχυρίζονται ή σημαίνει το εντελώς αντίθετο. Και το κάνουν με τόση ψυχρότητα, ανερυθρίαστα, που θα τους ζήλευαν και οι μεγαλύτεροι δημαγωγοί.

3. Χριστιανική ειδωλολατρία.

Ο χριστιανισμός με τους φασιστικούς του νόμους κατάφερε να μην υπάρχει αντίλογος ώστε να μην έρχεται σε δύσκολη θέση όταν κάποιος προσπαθεί να καταγγείλει τα ψέματα του. Με τον μονόλογο του, έπεισε τους Έλληνες ότι τάχα οι αρχαίοι Έλληνες ήταν ειδωλολάτρες γιατί λέει προσκυνούσαν τα είδωλα (εικόνες) των θεών (σημείωσης: Οι αρχαίοι Έλληνες ποτέ δεν προσκυνούσαν, ούτε φίλαγαν τα αγάλματα όπως κάνουν σήμερα οι χριστιανοί ειδωλολάτρες του Γιαχβέ και του Τζεσουά). Αυτό το οποίο αποκρύπτει η ορθοδοξία είναι ότι οι άλλες δύο μονοθεϊστικές θρησκείες, Ισλάμ και Εβραϊσμός, απαγορεύουν εικόνες και προσωπογραφίες του θεού και έτσι ακριβώς ήταν στις αρχές στο βυζάντιο. Απηγορεύετο η απεικόνιση του Τζεσουά από τους σκληροπυρηνικούς χριστιανούς. Επειδή όμως η Ελληνική ψυχή ήθελε να εκφραστεί καλλιτεχνικός άρχισε να ζωγραφίζει χριστιανικά πρόσωπα μίας και η εθνική καλλιτεχνική θεματογραφία ήτο εκτός νόμου. Γι' αυτό έχουμε και την εικονομαχία στο βυζάντιο που κράτησε 100 περίπου χρόνια. Μια μερίδα χριστιανών δεν ήθελε εικόνες (είδωλα) του Τζεσουά, ενώ η άλλη ήθελε είδωλα.

Ερώτηση για τους ανθέλληνες που κατηγορούν την Εθνική μας Θρησκεία για ειδωλολατρία: Πώς φαίνονται στα μάτια ενός μουσουλμάνου ή ενός εβραίου οι εικόνες του Τζεσουά, της Μύριαμ και των αγίων; Ως ειδωλολατρία φυσικά, γιατί οι μονοθεϊστικές θρησκείες δεν επιτρέπουν τις προσωπογραφίες. Και πραγματικά οι μουσουλμάνοι και οι εβραίοι κατηγορούν τους χριστιανούς για ειδωλολατρία, αλλά η ορθοδοξία το αποκρύπτει. Να το θυμηθείτε μια ημέρα θα γελάσουμε πολύ, θα δούμε τον κύριο Χριστόδουλο Παρασκευαΐδη να μελετά τον Πορφύριο και τον Κέλσο και να χρησιμοποιεί τα ίδια επιχειρήματα που χρησιμοποίησαν αυτοί κατά των χριστιανών, για να αμυνθεί κατά των μουσουλμάνων στις κατηγορίες για ειδωλολατρία των χριστιανών..

Βασικά το πρόβλημα του χριστιανισμού σε σχέση με την Ελληνική Θρησκεία, φαίνεται να είναι στις διαστάσεις του ειδώλου. Εμείς απεικονίζουμε τούς Θεούς μας σε 3 διαστάσεις στα αγάλματα(ύψος, βάθος, πλάτος) ενώ οι χριστιανοί σε 2 διαστάσεις στις εικόνες τους (πλάτος, ύψος). Περιττό να προσθέσουμε ότι εμείς δεν πιστεύουμε ότι τα αγάλματα είναι θεοί, όπως μας κατηγορεί ο χριστιανισμός, αλλά θέλουμε τα αγάλματα για να έχουμε μία απεικόνιση των Θεών μας όπως έχουν οι χριστιανοί την εικόνα του ραβίνου Τζεσουά. Δεν πιστεύουν ότι η εικόνα είναι ο θεός και φυσικά ούτε οι πρόγονοί μας επίστευαν ότι τα αγάλματα είναι θεοί. Οι χριστιανοί μας έσφαξαν λοιπόν για κάτι που κάνουν και οι ίδιοι σε 2 αντί 3 διαστάσεις. Και μιλάμε για τους ορθοδόξους, γιατί αν μιλήσουμε για τους καθολικούς είναι γνωστό ότι στην δύση επετράπη η απεικόνιση του Τζεσουά και σε 3 διαστάσεις. Υπάρχουν πολλά αγάλματα του θεού των χριστιανών στην δύση με πιο γνωστό αυτό στο Ρίο ντε Τζανέϊρο. Αρα οι χριστιανοί έσπασαν τα αγάλματα και τις εικόνες των Εθνικών Θρησκειών για να αναρτήσουν τις εικόνες και τα αγάλματα του ραβίνου τους Τζεσουά. Τα περί ειδωλολατρίας, να τα βρουν με τους μουσουλμάνους και τους εβραίους.

Φυσικά αν ρωτήσεις τους χριστιανούς δημαγωγούς την χρονική στιγμή Α γιατί πολεμούν την Εθνική Θρησκεία θα σου πουν τα γνωστά περί ειδωλολατρίας. Αν τους ρωτήσεις την χρονική στιγμή Β γιατί αυτοί έχουν εικόνες και αγάλματα του ψευτοθεού τους και πώς αντιμετωπίζουν τις κατηγορίες περί ειδωλολατρίας των μουσουλμάνων θα σου πουν τα ακριβώς αντίθετα. Σε διαφορετικές στιγμές λέγουν αντιφατικά επιχειρήματα. Αν τους ρωτήσεις ταυτοχρόνως θα βραχυκυκλώσουν.

4. Αρχαία «μονοθεϊστικά» κείμενα.

«Τα ορφικά κείμενα ήταν μονοθεϊστικά, ο Πλάτων προ Χριστού χριστιανός», μας λένε οι χριστιανοί ψεύτες . Φυσικά τα ορφικά κείμενα δεν είναι καθόλου μονοθεϊστικά. Οι χριστιανοί δημαγωγοί στηρίζονται στο γεγονός ότι οι περισσότεροι Έλληνες δεν τα έχουν διαβάσει. Τα ίδια ισχύουν και για τον Πλάτωνα, ουδέποτε μίλησε για κάποιον ξυλουργό-μεσσία που θα σώσει την ανθρωπότητα, ούτε για ιουδαίους μεσσίες. Γιατί όμως οι χριστιανοί δημαγωγοί τα επαναλαμβάνουν συνεχώς ενώ ξέρουν ότι είναι ψέματα;

Προσπαθούν να μας υποβάλλουν την ιδέα ότι η πλειοψηφία των προγόνων μας ήσαν λίγο βλάκες που πίστευαν σε πολλούς θεούς ενώ τα «μεγάλα φωτισμένα μυαλά» είχαν ανακαλύψει τον ένα και μοναδικό θεό. Δηλαδή προσπαθούν να μας πείσουν ότι έτσι και αλλιώς θα ερχόταν ο χριστιανισμός οπότε μην διαμαρτύρεστε. Δεχθείτε την επιβολή του χριστιανισμού ως φυσιολογική. Φυσικά οι πάντες γνωρίζουν ότι ο χριστιανισμός επεβλήθη δια σφαγών και ότι πολλά αρχαία κείμενα έχουν πλαστογραφηθεί για να εμφανίζουν μονοθεϊστικές φράσεις. Το «οι θεοί» εύκολα γίνεται «ο θεός». Και σε τελευταία ανάλυση γιατί τα «φωτισμένα μυαλά» των προγόνων μας δεν κατέληξαν στον Αλλάχ ως ένα και μοναδικό θεό και δεν ήταν προ Μωάμεθ μωαμεθανοί; Ακόμη καλύτερα, γιατί δεν κατέληξαν στον Δία ως τον ένα και μοναδικό θεό και κατέληξαν σε έναν ιουδαίο μαραγκό από την Ναζαρέτ;

Προσοχή στα τεχνάσματα των χριστιανών δημαγωγών που θέλουν να ανακαλύψουν χριστιανισμό στην αρχαία Ελλάδα έτσι ώστε να δικαιολογήσουν τις σφαγές και την επιβολή τους. Τι πειράζει ο πολυθεϊσμός των προγόνων μας τους κυρίους Γεωργαλά, Σακετο & Σία; Η ψυχή του λαού μας κάνει μια φοβερή προσπάθεια να τραβηχτεί έξω από τον ιουδαϊοχριστιανικό βούρκο. Παλεύει με νύχια και με δόντια και έρχεται ο κ. Γεωργαλάς, ο κ. Σακέτος, ο κ. Πλεύρης και της ρίχνουν μια κλωτσιά για να ξαναπέσει μέσα στον ιουδαιοχριστιανικό βούρκο. Και μετά έχουν το θράσος να κατηγορούν και τον εβραϊκό λαό ότι κάνει κακό στην Ελλάδα.

Τι τους φταίνε οι εβραίοι και τους κατηγορούν; Τα δικά τους ανομήματα να κοιτούν. Οι εβραίοι προσέχουν ως κόρη οφθαλμού την εθνική τους θρησκεία και καλά κάνουν. Οι χριστιανοί δημαγωγοί όμως είναι εχθροί της Ελλάδος και του Ελληνικού λαού διότι καταδιώκουν την Εθνική μας Θρησκεία. Αν είναι πατριώτες, όπως κακώς ισχυρίζονται, γιατί δεν επιλέγουν τον Δία ως ένα και μοναδικό θεό, γιατί σώνει και καλά πρέπει να επιλέξουν έναν θεό από την Ιουδαία; Γιατί τέλος πάντων δεν διδάσκουν τα ελληνόπουλα ότι πράγματι, ένας είναι ο αληθινός και μοναδικός θεός, ο Ζευς. Οπότε ικανοποιούν έτσι τον αρρωστημένο ψυχισμό τους περί ενός μοναδικού θεού που τους καταδυναστεύει και συγχρόνως αφήνουν και μας τους «πλανεμένους» μαζί με τον Δία να λατρεύουμε και τους άλλους Πατρώους Θεούς.


Απόστολος Αμυράς

πηγή: asxetos.gr



Τα ψέματα των χριστιανών για το σήμερα

Το άκρον άωτον της χριστιανικής υποκρισίας: Οι παπάδες των ορθοδόξων που επί 17 αιώνες καταπατούν(σφάζοντας) τα θρησκευτικά δικαιώματα των άλλων θρησκειών, υποστηρίζουν ότι η μη αναγραφή του θρησκεύματος στις ταυτότητες αποτελεί ...καταπάτηση των θρησκευτικών τους δικαιωμάτων


Τα ψέματα των χριστιανών για το σήμερα.

1. «Πολεμείστε για να ...σωθούμε» -

2. Οι «Ελληνικές» ρίζες του χριστιανισμού -

3. «Μην μας πολεμάτε» -

4. «Ενότης» με τους...Δωδεκαθεϊστές!!

5. «Είμαστε περικυκλωμένοι από κινδύνους δεν πρέπει...τώρα να τσακωνόμαστε» -

6. Η τακτική της μισής αλήθειας

7. Οι χριστιανοί αγύρτες ανακάλυψαν τον...βυζαντινό Ελληνισμό -

8. «Όχι στον...διχασμό»



Τα ψέματα των χριστιανών για το ΣΗΜΕΡΑ.

1. «Πολεμείστε για να ...σωθούμε».

Εξ αιτίας της αδρανείας των Ελλήνων, ενώ ο χριστιανισμός σήμερα καταρρέει σε όλη την Ευρώπη, στην Ελλάδα έχει ανεβεί στην πλάτη του Ελληνιστικού κινήματος και με το μαστίγιο του καβαλάρη φωνάζει: Εμπρός, πολεμείστε για την σωτηρία ...ΜΑΣ(!) Παλέψτε Έλληνες για να σωθεί ο ...χριστιανισμός (!!) Εάν χαθούμε εμείς θα ...χαθείτε και σεις(!!!). Τι συγκινητικό παραμυθάκι...

Μόνον ένας ηλίθιος θα πολεμούσε για να σωθεί η ιουδαϊκή αίρεση των Ναζωραίων. Επειδή όμως οι Έλληνες δεν είναι τόσο πρόβατα και τόσο ανόητοι όσο τους θεωρούν οι χριστιανοί δημαγωγοί, άρχισαν να συνειδητοποιούν την μισελληνική φύση του χριστιανισμού. Γι' αυτό έχει καταλάβει πανικός τους παπάδες, γιατί θα βρεθούν χωρίς πρόβατα στο μαντρί. Γι' αυτό χρησιμοποιούν και τις περίφημες «μαθηματικές εξισώσεις»:

Ελληνισμός=χριστιανισμός=ορθοδοξία=παπάδες, που σημαίνουν ότι όποιος κτυπάει τον Χριστόδουλο κτυπάει τον ...Ελληνισμό(!!).

Τα επιχειρήματα των χριστιανών κατά των αναδυομένων Ελλήνων στο θρήσκευμα είναι καταπληκτικά, πραγματικά υποδείγματα προπαγάνδας. Η ευρηματικότης τους εντυπωσιακή: «Είστε φανατικοί ...σχοινοβατείτε ...θα αφανιστούμε αν χάσουμε την ορθοδοξία(όχι αν χάσουμε τον Ελληνισμό μας, η ορθοδοξία να μην χαθεί)».

Και συνεχίζουν απτόητοι: «Ας τα ξεχάσουμε τώρα ...να ενωθούμε όλοι κάτω από την σημαία της ορθοδοξίας εκεί βρίσκεται η δύναμή μας(δεν ζητούν ένωση κάτω από την σημαία του Ελληνισμού αλλά κάτω από την σημαία της ...βυζαντινής λαίλαπας). «Μας δυσαρεστείτε με την στάση σας(το ότι αποκαλύπτουμε την γενοκτονία των Ελλήνων από τους χριστιανούς)». «Η θετική προσφορά της ορθοδοξίας στον Ελληνισμό δεν αμφισβητείται (βεβαίως, κάψιμο βιβλίων και συγγραφέων)».

Έτσι κλαψουρίζουν οι χριστιανοί παπάδες γιατί ξέρουν αυτό που ήξερε ο Στάλιν το 1940, ότι ο Ρωσικός λαός δεν έδινε δεκάρα για τον κομμουνισμό και δεν επρόκειτο να πολεμήσει για να σώσει τον κομμουνισμό από την εισβολή των Γερμανών Ναζί. Γι' αυτό πολύ έξυπνα ο Στάλιν έριξε το σύνθημα «Να σώσουμε την πατρίδα», μετέτρεψε τον πόλεμο σε πατριωτικό. Έτσι και η ορθοδοξία, ξέρει ότι ουδείς Έλλην θα πολεμήσει για την σωτηρία των παπάδων ενώ όλοι θα πολεμήσουν για την Ελλάδα. Έξυπνα λοιπόν χρησιμοποιούν την εξίσωση: «επίθεση κατά της ορθοδοξίας=επίθεση κατά της Ελλάδος».

Μας μιλούν συνεχώς για ελληνοχριστιανούς. Δεν υπάρχει έννοια ελληνοχριστιανού ανθρώπου, είναι δικής τους κατασκευής. Τι είδους όρος είναι αυτός; Δεν μπορείς να είσαι ταυτοχρόνως και Έλλην και χριστιανός. Ή Έλλην ή χριστιανός, και τα δύο δεν γίνεται. Δεν μπορείς να είσαι ταυτοχρόνως και άντρας και γυναίκα, ένα από τα δύο. Και τα δύο δεν γίνεται, εκτός αν είσαι υβρίδιο. Και αυτό είναι στην πραγματικότητα ο ελληνοχριστιανισμός: μία υβριδική ιδεολογία. Και επειδή χριστιανισμός=ιουδαϊσμός, οι χριστιανοί δεν μπορούν να μιλάνε για ελληνοϊουδαικό πολιτισμό. Κτυπάει άσχημα στο αυτί, γι' αυτό ονομάζουν τον ιουδαϊσμό τους χριστιανισμό.


2. Οι «Ελληνικές» ρίζες του χριστιανισμού.

Αν πραγματικά ο χριστιανισμός είχε τις ρίζες του στον Ελληνισμό τότε θα μας δίδασκαν στο σχολείο οι χριστιανοί καθηγητές την κοσμογονία του Ησιόδου και όχι την κοσμογονία των εβραίων. Θα είχαμε για προφήτες την Πυθία και του Έλληνες μάντεις, ο ραβίνος Τζεσουά θα αναφέρετο στους Νόμους του Σόλωνος/Λυκούργου και όχι στον νόμο του Μωϋσή. Θα έλεγε «δεν ήρθα να καταργήσω τους νόμους του Λυκούργου αλλά να τους συμπληρώσω», ενώ είπε «δεν ήρθα να καταργήσω τον νόμο του Μωϋσή αλλά να τον συμπληρώσω». Οι επίσημοι σοφοί μας θα ήταν ο Ηράκλειτος, ο Θαλής και όχι ο Σαούλ-Παύλος. Και ο Τζεσουά θα ήτο υιός του Διός και όχι του Ιεχωβά.

Αρα οι χριστιανοί προπαγανδιστές είναι φθηνοί δημαγωγοί και ψεύτες. Με τόσα οφθαλμοφανή ιουδαϊκά στοιχεία κάνουν του κόσμου τις αλχημείες για να αποδείξουν ότι η ιουδαϊκή αίρεση των Ναζωραίων έχει ρίζα Ελληνική. Αυτό ονομάζεται εξαπάτηση του Ελληνικού λαού. Προδίδουν τον Ελληνισμό, και γίνονται 5η φάλαγγα του σιωνισμού στην Ελλάδα και από πάνω έχουν το θράσος να λένε ότι εμείς είμαστε πράκτορες του σιωνισμού.

Αν έχουμε λάθος στους χαρακτηρισμούς μας τότε να μας αποδείξουν το αντίθετο. Ας δημοσιεύσουν μια απόφαση που να λέει ότι τα Ελληνόπουλα από εδώ και πέρα θα διδάσκονται και την Εθνική τους Θρησκεία και την χριστιανική, μια που «ο χριστιανισμός είναι η συνέχεια του Ελληνισμού»; Όχι, οι χριστιανοί δημαγωγοί δεν πρόκειται να πάρουν τέτοια απόφαση γιατί μισούν τον Ελληνισμό που είναι άρρηκτα δεμένος με την Εθνική μας Θρησκεία. Όχι μόνο διδάσκουν την εθνική θρησκεία των εβραίων στα ελληνόπουλα μέσω της Παλαιάς Διαθήκης αλλά ταυτοχρόνως απαγορεύουν την διδασκαλία της Εθνικής Θρησκείας των Ελλήνων.

Έτσι αποδεικνύουν οι χριστιανοί δημαγωγοί την συνέχεια Ελληνισμού-χριστιανισμού: διδάσκοντας την εβραϊκή θρησκεία στα ελληνόπουλα και απαγορεύοντας την ...Ελληνική!!!


3. «Μην μας πολεμάτε».

Οι χριστιανοί δημαγωγοί μας καλούν να σταματήσουμε να πολεμούμε τον χριστιανισμό.
Απαντούμε ότι οι Έλληνες στο θρήσκευμα (κακώς) δεν πολεμούν τον χριστιανισμό. Και φυσικά φορτώνονται και αυτή την κατηγορία κατά την πάγια τακτική των χριστιανών προπαγανδιστών. Επιπλέον ο χριστιανισμός επί 2000 έτη πολεμά με λύσσα την Εθνική μας Θρησκεία. Δηλαδή μας καλούν να μην πολεμούμε την «θρησκεία» τους, ώστε να μπορούν αυτοί ανενόχλητα να πολεμούν την δική μας!!!

Τον πόλεμο τον κηρύσσουν με το εθνοπροδοτικό σύνθημα «ορθοδοξία και Ελληνισμός πάνε μαζί» και το ανθελληνικό σύνθημα «Ελλάς Ελλήνων χριστιανών». Δηλαδή όποιος δεν είναι χριστιανός ορθόδοξος δεν είναι Έλλην!!! Έτσι διεπράχθη η εθνική προδοσία της ορθοδοξίας το 1923 με την ανταλλαγή των πληθυσμών Ελλάδος-Τουρκίας, όπου ως κριτήριο ανταλλαγής ετέθη το ...θρήσκευμα. Αποτέλεσμα: χιλιάδες Έλληνες πολίτες, Έλληνες στην καταγωγή, Έλληνες στην συνείδηση, αλλά μουσουλμάνοι στο θρήσκευμα θεωρήθηκαν ...Τούρκοι από το χριστιανικό ρωμαϊκό κρατίδιο και εστάλησαν στην Τουρκία!!! Περιττό να πούμε ότι αυτοί οι δυστυχείς αδελφοί μας είχαν εξισλαμισθεί είτε δια της βίας είτε για να αποφύγουν τους βαρείς τουρκικούς φόρους και τους εξευτελισμούς. Αυτά εις ότι αφορά το έγκλημα στα Ελληνικά εδάφη. Γιατί η εθνοπροδοτική συμφωνία περιελάμβανε και την εκδίωξη 1.500.000 Ελλήνων της Μικράς Ασίας από τα τουρκοκρατούμενα εδάφη, διότι αυτοί θεωρήθηκαν χριστιανοί ορθόδοξοι οπότε βάσει της συνθήκης έπρεπε να πάνε στην Ελλάδα. Δηλαδή είτε ήσουν Έλλην μουσουλμάνος στην Ελλάδα είτε Έλλην χριστιανός ορθόδοξος στα τουρκοκρατούμενα εδάφη το χριστιανικό ρωμαϊκό κρατίδιο του Ελλαδιστάν σε ξερίζωνε από τον τόπο σου. Αυτή είναι η ορθοδοξία, ένα σκουλήκι που τρώει τις σάρκες του Ελληνισμού.


4. «Ενότης» με τους ...Δωδεκαθεϊστές!!

Τα επιχειρήματα περί «ενότητος» αποσκοπούν στο να διατηρήσει η ορθοδοξία το μονοπώλιο προσηλυτισμού των Ελλήνων. Οποιαδήποτε άλλη θρησκευτική φωνή θεωρείται εθνοδιαλυτική που θα ζημιώσει τον Ελληνισμό. Το επιχείρημα αυτό ανατρέπεται πολύ εύκολα γιατί κατά την ίδια λογική δεν θα πρέπει να έχουμε πολλά κόμματα αλλά μόνον ένα κόμμα για να διασφαλισθεί η ενότης των Ελλήνων. Την θρησκευτική της δικτατορία η ορθοδοξία την βαπτίζει ενότητα.

Όπως ακριβώς έχουμε το δικαίωμα να διαλέγουμε πολιτικά κόμματα έτσι πρέπει να έχουμε το δικαίωμα να διαλέγουμε το θρήσκευμά μας. Αλλιώς, κατά την ίδια λογική, θα μπορούσε το Πασόκ να παίρνει όλα τα νεογέννητα και να τα εγγράφει στο κόμμα και μετά να λέει ότι το 95% των Ελλήνων είναι οπαδοί του Πασόκ. Και μετά να θέσει όλα τα κόμματα εκτός νόμου για να αποφευχθεί ο «διχασμός».

Η αγυρτεία των χριστιανών προπαγανδιστών στο σύνθημα περί δήθεν ενότητος αποδεικνύεται από την στάση τους προς τον καθολικισμό. Ενώ καλούν εμάς σε ενότητα, να ξεχάσουμε τα εγκλήματά τους εναντίον μας, την ίδια στιγμή ΔΕΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΕΝΩΣΗ με τους καθολικούς!! Που σε τελευταία ανάλυση έχουν συγγενή δόγματα. Επιπλέον ΣΥΝΕΧΩΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΝ στους ορθοδόξους τα εγκλήματα των καθολικών σε βάρος των ορθοδόξων. ΝΑ η διπλοπροσωπία των ορθοδόξων δημαγωγών. Και σε τελευταία ανάλυση εάν δεν μπορούν να ενωθούν με ένα συγγενικό τους δόγμα πώς θα ενωθούν με εμάς που δεν έχουμε τίποτε το κοινό; Τι δουλειά έχει ο Αριστοτέλης με τον Μωϋσή; Ο Ηράκλειτος με τον Σαούλ;

Εάν είναι να ξεχάσουμε τα εγκλήματα των χριστιανών ορθοδόξων κατά των Ελλήνων τότε να ξεχάσουμε και τα εγκλήματα των Γερμανών ναζί, των Τούρκων, των Περσών, των Βουλγάρων. Γιατί να μην ξεχάσουμε τα εγκλήματα των Βουλγάρων κύριοι χριστιανοί ορθόδοξοι; Και αυτοί ορθόδοξοι είναι στο θρήσκευμα. Γιατί καλέσατε τον Πάπα να σας ζητήσει συγγνώμη; Γιατί δεν του είπατε ότι λέτε και σε μας, «ας τα ξεχάσουμε, ας ενωθούμε».

Είναι πραγματικά για γέλια και για κλάματα η προπαγάνδα των ορθοδόξων στην Ελλάδα. Δεν μπορούν να ενωθούν μεταξύ τους δύο χριστιανικές αιρέσεις, (ορθοδοξία και καθολικισμός) και θα ενωθεί η ορθοδοξία με τον Ελληνισμό; Αυτή θα είναι μία παρά φύσιν ένωσης. Δεν είναι απλώς άτοπον αυτό που ζητούν, είναι ο ορισμός της σχιζοφρένειας.

Αυτός που διχάζει τους Έλληνες είναι η ορθοδοξία. Είμαστε όλοι πνευματικά τέκνα του Διός και όχι του ραβίνου Τζεσουά. Όλοι οι Έλληνες καταγόμαστε από τον Δευκαλίωνα και την Πύρρα και όχι από τον Αβραάμ και την Σάρα. Η ένωση των Ελλήνων θα γίνει κάτω από την προστασία των Πατρώων Θεών και όχι κάτω από την προστασία εβραίων προφητών. Ιεροί μας τόποι, για όποιον αισθάνεται Έλλην, είναι οι Δελφοί και η Δήλος και όχι η Ιερουσαλήμ. Όποιος υποστηρίζει τα αντίθετα, όπως η ορθοδοξία, διχάζει. Ανοίγει ρωγμές στον εθνικό κορμό. Προδίδει τον Ελληνισμό, τους προγόνους και τους Πατρώους Θεούς μας. Αρα η ορθοδοξία διχάζει την Ελλάδα διότι θέλει να μας υποδουλώσει στον ιουδαϊσμό όχι οι Έλληνες που θέλουν να μας φέρουν στην ζεστή αγκαλιά των Πατρώων Θεών. Η ένωση των Ελλήνων θα γίνει κάτω από την σημαία του Ελληνισμού και όχι κάτω από την σημαία του ιουδαιοχριστιανισμού.

Οι χριστιανοί δημαγωγοί πασχίζουν με μανία να μας πείσουν ότι ο πόλεμος που μας κάνουν τόσους αιώνες δεν υπάρχει. Ότι δεν μας σκοτώνουν αλλά μας αγαπούν. Ότι δεν έγιναν σφαγές αλλά υπήρξε ενότης. Χρειάστηκαν όμως 17 αιώνες αμείλικτων σφαγών και απαγόρευση κάθε αντιλόγου για να επιβάλλουν την μισελληνική ιουδαϊκή τους αίρεση. Τώρα να δούμε πόσο θα αντέξουν στα απανωτά κτυπήματα των Ελλήνων, χωρίς την βοήθεια του εισαγγελέως και του αστυφύλακος.

Μερικοί χριστιανοί ρωτούν «και τι θέλετε να γίνει; Δεν μπορούμε να γυρίσουμε πίσω ότι έγινε, έγινε. Το πολύ-πολύ να σας αναγνωρίσουμε ότι είσαστε θρησκεία και πιθανόν να σας αφήσουμε να κτίσετε ένα ναό».

Αυτό το επιχείρημα είναι σαν ένας εγκληματίας να πάρει μία μπουλντόζα να ισοπεδώσει το σπίτι σου, να το απαλλοτριώσει με την βία, να κτίσει πάνω του δικό του σπίτι, να σου κλέψει όλη την περιουσία και να κάψει την οικογένειά σου στην πυρά. Και μετά από μακροχρόνιο αγώνα στα δικαστήρια να έχει το θράσος να απαιτεί να παραιτηθείς των νομίμων αξιώσεών σου, με την αόριστη υπόσχεση ότι ΘΑ αναγνωρίσει ότι το οικόπεδο που κατοικεί ΠΙΘΑΝΟΝ να είναι δικό σου. Ο δικαστής φυσικά βάση του αστικού και ποινικού κώδικος θα διατάξει να γκρεμιστεί το σπίτι του, να ανεγερθεί με δικά του έξοδα το δικό σου, και να πάει φυλακή ο εγκληματίας για τους φόνους που διέπραξε. Η όποια περιουσία του θα κατασχεθεί και θα αποδοθεί στο θύμα ως ηθική και υλική αποζημίωση. Αυτά διατάσσει ο αστικός και ο ποινικός κώδικας για τους εγκληματίες που παραβιάζουν, λεηλατούν ξένη ιδιοκτησία και δολοφονούν τους ιδιοκτήτες.

Χρησιμοποιώντας την «λογική» των χριστιανών δημαγωγών «κάποτε χριστιανισμός και Ελληνισμός συγκρούστηκαν, τώρα πέρασαν αυτά, οι χριστιανοί σήμερα δεν σκοτώνουν τους ειδωλολάτρες», μπορούμε να πούμε ότι οι αμερικανοί σήμερα δεν σκοτώνουν τους Ινδιάνους. Αρα δεν τρέχει τίποτε, όλα μέλι-γάλα. Οι Ινδιάνοι στην Αμερική δεν μπορούν να πολεμήσουν τους αμερικανούς κατακτητές, εμείς όμως μπορούμε να πολεμήσουμε τους βυζαντινούς κατακτητές.


5. «Είμαστε περικυκλωμένοι από κινδύνους δεν πρέπει ...τώρα να τσακωνόμαστε».

Οι χριστιανοί δημαγωγοί διατείνονται ότι «είμαστε περικυκλωμένοι από τόσους εχθρούς, είμαστε σε περίοδο κρίσης και άρα να μείνουμε ενωμένοι». Επί 17 αιώνες που μας έσφαζαν δεν έτρεχε τίποτε, τώρα που καταρρέουν τους έπιασε η συμπόνια για τους Έλληνες. Το 1453 αρνήθηκαν να ενωθούν με τους καθολικούς και προτίμησαν να υποδουλωθούν στους Τούρκους. Εξόντωσαν ανηλεώς ακόμα και κοντινές τους αιρέσεις όπως τους αρειανιστές, τους μονοφυσίτες, τους παυλικιανούς, και τόσους άλλους. Σε όλη τους την ιστορία θέλησαν να μείνουν μοναδικοί κυρίαρχοι στην θρησκευτική ζωή του τόπου σφάζοντας τους ετεροδόξους, τώρα θυμήθηκαν την ενότητα; Τώρα που πνέουν τα λοίσθια; Όταν μας έσφαζαν γιατί δεν μιλούσαν για ενότητα; Όταν έσφαζαν τους αρειανιστές και τους παυλικιανούς γιατί δεν μιλούσαν για ενότητα; Όταν έκαναν τις σταυροφορίες και έσφαζαν εκατομμύρια αθώους γιατί δεν μιλούσαν για ενότητα; Τώρα είναι αργά, τώρα υπάρχουν ανοικτοί λογαριασμοί που χρήζουν εκκαθαρίσεως

Και δεν είμαστε μόνοι, υπάρχουν ένα σωρό εχθροί της ορθοδοξίας που θα τους δούμε με ικανοποίηση να την κτυπούν αλύπητα απ' όλες τις πλευρές. Αν κάποιος νομίζει τα παραπάνω λόγια είναι σκληρά για την ορθοδοξία ας σκεφθεί ότι η ορθοδοξία δεν έχει αναγνωρίσει κανένα έγκλημα κατά των Ελλήνων. Δεν έχει ζητήσει ποτέ συγγνώμη(σε αντίθεση με τον Πάπα που ζήτησε συγγνώμη) και συνεχίζει με θράσος να έχει για αγίους όλου τους δολοφόνους των Ελλήνων όπως τον Θεοδόσιο Α'. Επιπλέον με τους Μεταξικούς νόμους μάς έθεσε εκτός νόμου και αν σήμερα μπορούμε να εμφανιζόμαστε δημοσίως αυτό οφείλεται στις οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ενώσεως και όχι στην ανοχή του παπαδαριού.

Συμπέρασμα: ενότητα με τους εχθρούς του Ελληνισμού ισοδυναμεί με εσχάτη προδοσία.


6. Η τακτική της μισής αλήθειας.

Οι χριστιανοί δημαγωγοί χρησιμοποιούν ευρέως την τακτική της μισής αλήθειας που ισοδυναμεί με ένα μεγάλο ψέμα. Λέγουν ότι η αρχαία Ελλάδα ανέπτυξε πολύ μεγάλο πολιτισμό(δηλαδή λέγουν μία αλήθεια) για ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΕΝΑ ΨΕΜΑ: ότι ο χριστιανισμός είναι η συνέχεια του Ελληνισμού.

Σου λέγουν μία αλήθεια για να σε δελεάσουν, να σε παγιδεύσουν και να σου ρίξουν το δηλητήριο του ιουδαιοχριστιανισμού.


7. Οι χριστιανοί αγύρτες ανακάλυψαν τον...βυζαντινό Ελληνισμό.

Ο Βασίλης Μισύρης, γνωστός βυζαντινολάτρης, ανακάλυψε τον βυζαντινό Ελληνισμό(!), όπως λέμε ναζιστικός Ελληνισμός (επειδή οι Ναζί θαύμαζαν την Ακρόπολη), όπως λέμε οθωμανικός Ελληνισμός, όπως λέμε κομμουνιστικός Ελληνισμός, και τόσοι άλλοι «Ελληνιστικοί» πολιτισμοί...

Γιατί αυτοί οι βυζαντινολάτρεις κυκλοφόρησαν αυτό το σύνθημα; Πού στηρίζονται; Πρώτον κατάλαβαν ότι οι Έλληνες δεν τρώνε κουτόχορτο και δεν αποδέχονται την εξίσωση βυζάντιο=Ελλάδα. Προσπάθησαν λοιπόν να βρουν κάτι που να μην κτυπάει τόσο άσχημα στο αυτί, όσο η λέξη βυζάντιο. Και ανακάλυψαν τον βυζαντινό Ελληνισμό. Πού στηρίζονται για να κυκλοφορήσουν τέτοιο ψέμα; Θα σου πουν ότι οι Έλληνες δεν χάθηκαν με το βυζάντιο, συνέχισαν να παράγουν τέχνη, τραγούδια μουσική, κτλ. Το ίδιο όμως ισχύει επί Φραγκοκρατίας, γιατί δεν μιλούν για φραγκικό Ελληνισμό; Επίσης οι Έλληνες δεν χάθηκαν επί Τουρκοκρατίας, διατήρησαν όσο μπορούσαν τα ήθη και τα έθιμα τους. Γιατί δεν μιλούν για οθωμανικό Ελληνισμό; Το ίδιο συνέβη και επί σταλινικής ' κομμουνιστικής δικτατορίας στον Εύξεινο Πόντο. Οι Έλληνες Πόντιοι διατήρησαν όσο μπορούσαν τα ήθη και τα έθιμά τους, γιατί δεν μιλούν οι βυζαντινολάτρεις για κομμουνιστικό Ελληνισμό;

Ο Αδωνις Γεωργιάδης, ο νέος φωστήρας του «βυζαντινού πολιτισμού», σε εκπομπή του στο Blue Sky απολογήθηκε λέγων: «Μα πώς να το κάνουμε ...το βυζάντιο είναι ο... μεσαιωνικός Ελληνισμός(!!)». Μάλιστα, μέχρι εκεί φτάνει το θράσος των βυζαντινολατρών, χρεώνουν τον μεσαιωνικό σκοταδισμό του βυζαντίου όχι στον χριστιανισμό αλλά στον...Ελληνισμό!!! «Μεσαιωνικός Ελληνισμός» φώναξε ο βυζαντινολάτρης που παριστάνει και τον αρχαιολάτρη. Έτσι εξαργυρώνει τα μαθήματα αρχαίων ελληνικών που κάνει στα παιδάκια, με ύβρεις κατά του Ελληνισμού.

Αυτοί οι βυζαντινολάτρεις γιατί δεν ανακάλυψαν το ρωμαϊκό Ελληνισμό(εμείς δεν αποδεχόμαστε τέτοια φρασεολογία, απλώς κάνουμε αντιστοιχίες) μεταξύ -146 και +324, όταν οι Ρωμαίοι εθνικοί μας άφηναν να ασκούμε την λατρεία μας και δεν έκαιγαν βιβλιοθήκες και φιλοσόφους; Τότε δεν υπήρχε ρωμαϊκός Ελληνισμός; Μόλις τα Ρωμαϊκά χριστιανικά κτήνη άρχισαν να καίνε ανθρώπους, ναούς και βιβλία τότε ανακάλυψαν αυτοί οι κύριοι τον βυζαντινό Ελληνισμό. Είναι ολοφάνερο ότι πριν τον «Μέγα» Κωνσταντίνο όλοι οι αυτοκράτορες για τους χριστιανούς είναι κακοί(ως ειδωλολάτρες) και ο Ελληνισμός θεωρείται υπόδουλος, ενώ μετά τον Κωνσταντίνο όλοι οι αυτοκράτορες πλην του Ιουλιανού θεωρούνται από τους χριστιανούς αγγελούδια (ως χριστιανοί) και ο Ελληνισμός θεωρείται ...ελεύθερος. Τότε ...μεγαλουργεί(!!) ο βυζαντινός Ελληνισμός, κατά την άποψη των βυζαντινολάτρών. Μόλις άρχισαν τα βυζαντινά κτήνη την γενοκτονία των Ελλήνων..

Στο μόνιμο ψέμα των χριστιανών δημαγωγών ότι τα εγκλήματα τα έκαναν λίγοι φανατικοί απαντούμε ότι απ' όπου και αν πέρασε η χριστιανική λαίλαπα αφάνισε ανθρώπους και πολιτισμούς: Ρωσία, Γερμανία, Βρετανία, Λατινική Αμερική. Εμείς δεν ισχυρισθήκαμε ποτέ ότι σφαγές έγιναν μόνον στην Ελλάδα. Είναι σαν να μας λέγουν οι χριστιανοί ότι τα εγκλήματα που διαπράττουν σήμερα οι μουσουλμάνοι δεν οφείλονται στην μισαλλόδοξη εκπαίδευση που παίρνουν αλλά οφείλονται στα πρόσωπα.

Τα εγκλήματα του Ισλάμ και του χριστιανισμού δεν οφείλονται στα εκάστοτε πρόσωπα, αλλά στην μισαλλόδοξη ιδεολογία που εκπροσωπούν.

Ο κύριος Γ. Γεωργαλάς σε πρόσφατο βιβλίο του με τίτλο «Ελλήνων θρησκεία» προσπαθεί να φοβίσει τους Έλληνες γράφοντας ότι η αναβίωση του Δωδεκαθέου θα κάνει κακό στον Ελληνισμό λόγω «διχασμού των Ελλήνων». Απαντούμε: η αναβίωση της Πατρώας Θρησκείας θα κάνει πολύ κακό στην ορθοδοξία και πολύ καλό στην Ελληνισμό. Κακό στον Ελληνισμό κάνει η ορθοδοξία γιατί προπαγανδίζει ιουδαϊκές θεωρίες. Εκτός και αν καταφέρει να μας πείσει ο κ. Γεωργαλάς ότι ο Ελληνισμός δεν εκπροσωπείται από την πνευματική του μήτρα την Ελληνική Θρησκεία, αλλά από τον σφαγέα του τον χριστιανισμό.

Πάντως για να μην ανησυχεί ο κ. Γεωργαλάς περί ενδεχομένου «διχασμού» των Ελλήνων δεν έχει παρά να επιστρέψει στην Εθνική μας Θρησκεία ώστε να πάψει να είναι διχασμένη προσωπικότητα. Όταν επιστρέψουν όλοι οι Έλληνες στην Εθνική τους Θρησκεία δεν θα υπάρχει θέμα «διχασμού». Μόνον να μην περιμένουν οι χριστιανοί από εμάς να γίνουμε χριστιανοί, γιατί θα περιμένουν μέχρι την Εκατομμυριοστή Δευτέρα Παρουσία(και βάλε). Οι Έλληνες χριστιανοί κάποτε θα γίνουν όλοι Έλληνες το θρήσκευμα, το αντίστροφο αποκλείεται.

Πάει πια ο καιρός που ο χριστιανισμός έκαιγε ζωντανούς τους Έλληνες τώρα θα πρέπει να δώσει μάχη με ίσα όπλα. Αλλά δεν μπορεί να δώσει καμία μάχη. Βρίσκεται στο τέλος της ζωής του.

Οι χριστιανοί ξέρουν πολύ καλά ότι ο χριστιανισμός έχει κρεμάσει μία ταμπέλα στην πόρτα του που γράφει «Ζητείται νεκροθάφτης».

Δεν μένουν πολλά χρόνια ζωής στον χριστιανισμό, ήδη ο πολιτικός χάρτης της Ευρώπης με απόφαση της Ε.Ε. δεν περιλαμβάνει τον χριστιανισμό ως πολιτιστικό στοιχείο της Ευρώπης.


8. «Όχι στον... διχασμό».

Οι χριστιανοί συκοφάντες των Ελλήνων, κλαψουρίζουν ότι στρέφουμε τον κόσμο μακριά από τα πραγματικά του προβλήματα, δηλαδή τα πραγματικά προβλήματα του λαού σύμφωνα με τους χριστιανούς δημαγωγούς είναι το οικονομικό, η ανεργία, η υγεία κτλ. Αυτό είναι μέγα ψεύδος. Το πραγματικό πρόβλημα του Ελληνικού έθνους είναι η πολιτιστική του ταυτότητα. Δηλαδή ότι ιουδαΐζει, ότι δεν μπορεί να παράγει πολιτισμό λόγω της ανθελληνικής ορθοδοξίας που το στραγγαλίζει. Ότι λατρεύει ως αγίους τους σφαγείς του, ότι κάθισε αιώνες υπόδουλο σε βυζαντινούς και τούρκους εξ αιτίας των δεσποτάδων. Εάν το έθνος μας δεν αποβάλει το χριστιανικό δηλητήριο που το σκοτώνει δεν θα επιζήσει. Χωρίς θεραπεία από την χριστιανική αρρώστια δεν πρόκειται να ορθοποδήσουμε ποτέ. Δεν είναι δυνατόν να επιβιώσει ένα έθνος που αποκαλεί αδελφούς τους ορθοδόξους Σλάβους, και εχθρούς-ειδωλολάτρες τους ευσεβείς της Ελληνικής Θρησκείας. Για την ορθοδοξία αδελφοί δεν είναι οι Έλληνες καθολικοί, οι Έλληνες μουσουλμάνοι, οι Έλληνες Εθνικοί κλπ, αλλά οι ...ορθόδοξοι Σέρβοι. Και μετά με απύθμενο θράσος μάς κατηγορούν ότι εμείς διασπούμε την ... εθνική ενότητα!!!



Τα ψέματα των χριστιανών δημαγωγών για τους παπάδες.

1. «Αλλο ο χριστιανισμός ...άλλο οι εκπρόσωποί του».

Οι χριστιανοί παπάδες χρησιμοποιούν το εξής τέχνασμα: όποτε τους κατηγορούμε για τα εγκλήματά τους (π.χ. επίσκοπος Κύριλλος-Υπατία) λέγουν «άλλο ο χριστιανισμός άλλο οι εκπρόσωποί του». Όταν κατηγορούμε τον Χριστόδουλο για μισαλλοδοξία μάς λέγουν ότι στο πρόσωπό του κτυπούμε την ορθοδοξία και τον Ελληνισμό. Όποτε δεν τους συμφέρει διαχωρίζουν τον χριστιανισμό από τους παπάδες και όποτε τους συμφέρει τον ταυτίζουν με τους παπάδες.

Οι παπάδες των ορθοδόξων κατηγορούν τον Πάπα για το «αλάθητο» ενώ συγχρόνως αυτοί διδάσκουν ότι κατέχουν την μόνη αλήθεια, όλοι οι άλλοι είναι αιρετικοί. Από το σύμβολο της πίστεως(το δόγμα τους) δεν μπορεί να προστεθεί ούτε να αφαιρεθεί τίποτε, ούτε μία λέξη. Ποιοι κατηγορούν τον Πάπα για «αλάθητο»; οι «αλάθητοι» σκοταδιστές...

Τον τελευταίο καιρό οι παπάδες δίνουν μία προπαγανδιστική μάχη να πείσουν τους Έλληνες ότι τάχα πρέπει να διατηρήσουν την εθνική τους ταυτότητα μέσα στην παγκοσμιοποίηση. Προσοχή Έλληνες, όταν οι παπάδες μιλάνε για εθνική ταυτότητα εννοούν την ιουδαιοχριστιανική πολιτιστική ταυτότητα που μας επέβαλαν δια σφαγών. Την αποκαλούν εθνική γιατί δεν μπορούν να την πουν με το πραγματικό της όνομα.

Εμείς σίγουρα θα διατηρήσουμε την εθνική μας ταυτότητα, δεν φοβόμαστε τίποτε. Επιζήσαμε μέσα στο βυζάντιο και διατηρήσαμε την εθνική μας ταυτότητα και θα φοβηθούμε τώρα; Οι παπάδες όμως φοβούνται μήπως οι Έλληνες απολέσουν την ιουδαιοχριστιανική τους ταυτότητα γι' αυτό κλαψουρίζουν με κροκοδείλια δάκρυα. Η εθνική ταυτότητα των Ελλήνων θα διατηρηθεί μέσα από την Εθνική μας Θρησκεία, όχι μέσα από την ιουδαϊκή αίρεση των Ναζωραίων.

Το θράσος μάλιστα των παπάδων ξεπερνάει κάθε όριο όταν λέγουν ότι θα χαθεί ο πολιτιστικός όρος «Έλλην»!!!, την στιγμή που επί 1000 έτη βυζαντινής λαίλαπας ο όρος «Έλλην» αποτελούσε ποινικό αδίκημα τιμωρουμένου δια της ποινής του θανάτου. Δηλαδή δεν χάθηκαν οι Έλληνες όταν τους έκαιγαν ζωντανούς οι βυζαντινοί και θα χαθούν τώρα επειδή ο κ. Σημίτης αφαίρεσε το Χ.Ο. από τις ταυτότητες; Οι χριστιανοί δημαγωγοί δυσκολεύονται να χωνέψουν ότι η ιερά μας πατρίδα δεν είναι τσιφλίκι του ιουδαιοχριστιανισμού.


2. Μην καταπατάτε τα δικαιώματά...τους.

Και τώρα κρατηθείτε. Το άκρον άωτον της χριστιανικής υποκρισίας: Οι παπάδες των ορθοδόξων που επί 17 αιώνες καταπατούν(σφάζοντας) τα θρησκευτικά δικαιώματα των άλλων θρησκειών, υποστηρίζουν ότι η μη αναγραφή του θρησκεύματος στις ταυτότητες αποτελεί ...καταπάτηση των θρησκευτικών τους δικαιωμάτων(!!!). Ναι, γιατί χριστιανισμός σημαίνει ...φως. Μόνο που το φως του χριστιανισμού είναι σαν της πυγολαμπίδας, χρειάζεται σκοτάδι γύρω του για να φαίνεται...

Απόστολος Αμυράς


πηγή: asxetos.gr



Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ

Από πού ήρθε αυτή η Θρησκεία; Ποιος την δημιούργησε; Και ΓΙΑΤΙ;

Δημοσιεύτηκε στο THE CENTURY MAGAZINE, τον Ιανουάριο του 1928.

από τον ραββίνο Marcus Eli Ravage


"Φυσικά και μας απεχθάνεστε. Δεν υπάρχει λόγος να το αμφισβητείτε αυτό. Γι' αυτό ας μη χάνουμε τον καιρό μας με αμφισβητήσεις και δικαιολογίες. Ξέρετε πολύ καλά ότι έτσι είναι, και εγώ το γνωρίζω αυτό και εμείς καταλαβαίνουμε ο ένας τον άλλον. Σίγουρα, κάποιοι από τους καλύτερους φίλους σας είναι Εβραίοι και όλα τα σχετικά. Το έχω ξανακούσει αυτό και πάνω από μια φορά, τουλάχιστον έτσι νομίζω. Και γνωρίζω επίσης, ότι δεν εννοείτε εμένα προσωπικά -"εμένα" εννοώντας οποιονδήποτε Εβραίο σαν ατομική προσωπικότητα- όταν εκτοξεύετε αυτά εναντίον μας με τον υγιεινό σας τρόπο, γιατί εγώ είμαι, τέλος πάντων, τόσο διαφορετικός, σαν να μην το ξέρατε, σχεδόν εξίσου καλός σαν εσάς. Η μικρή αυτή εξαίρεση δεν με γεμίζει, ωστόσο, με ευγνωμοσύνη -αλλά ας τα αφήσουμε αυτά για τώρα. Είναι το επιθετικό, ανερχόμενο, καταπιεστικό, υλιστικό είδος που απεχθάνεστε- αυτούς, που με μια λέξη, σας υπενθυμίζουν τόσο πολύ τη δική σας ανερχόμενη γενιά. Κατανοούμε απόλυτα ο ένας τον άλλον. Δεν σας κατηγορώ.

Μα το Θεό, δεν κατηγορώ κανένα που δεν του αρέσει κάποιος. Αυτό όμως που μου προκαλεί το ενδιαφέρον σε όλη αυτήν την αντι-Εβραϊκή υπόθεση, όπως εσείς το παρουσιάζετε, είναι η πλήρης έλλειψη θάρρους. Αυτός ο πλάγιος και σχετικός τρόπος τον οποίο χρησιμοποιείτε, μεταχειριζόμενοι τέτοιες διάτρητες δικαιολογίες που φαίνεστε να πάσχετε από προβλήματα ευσυνειδησίας τόσο έντονα, που αν η όλη παράσταση δεν ήταν τόσο τραγελαφική, θα ήταν εκνευριστική.

Δεν είναι ότι είστε ερασιτέχνες: ασχολείστε με αυτό πάνω από δεκαπέντε αιώνες. Όμως παρακολουθώντας και ακούγοντας τα παιδικά σας προσχήματα, σχηματίζει κανείς την εντύπωση ότι εσείς οι ίδιοι δεν γνωρίζετε για πιο πράγμα πρόκειται. Μας σιχαίνεστε, αλλά δεν μπορείτε ξεκάθαρα να πείτε το γιατί. Σκέφτεστε μια νέα δικαιολογία -αιτία την ονομάζεται- κάθε μέρα. Έχετε συσσωρεύσει δικαιολογίες για τον εαυτό σας αυτά τα εκατοντάδες χρόνια και κάθε νέο σας εύρημα είναι περισσότερο γελοίο από το προηγούμενο και κάθε καινούρια δικαιολογία αντιφάσκει και εξουδετερώνει την προηγούμενη.

Πριν από λίγα σχετικά χρόνια, συνήθιζα να ακούω ότι ήμαστε σκαφτιάδες χρημάτων και εμπορικοί υλιστές. Τώρα διαδίδεται το παράπονο ότι κανένα έργο τέχνης και κανένα επάγγελμα δεν είναι ασφαλές ενάντια στην Εβραϊκή εισβολή.

Εμείς είμαστε, αν σας πιστέψει κανείς, συγχρόνως και προσηλωμένοι στη φυλή μας και αφιερωμένοι σε αυτήν και μη αφομοιώσιμοι επειδή δεν συνάπτουμε γάμους με σας, και ταυτόχρονα είμαστε αναρριχητές και καταπιεστές και μια απειλή στην φυλετική σας ακεραιότητα.

Το επίπεδο διαβίωσής μας είναι τόσο χαμηλό που εμείς δημιουργούμε τις δικές σας εξαθλιωμένες συνοικίες και τις απάνθρωπες βιομηχανίες σας, και ταυτόχρονα τόσο υψηλό που σας διώχνουμε από τις ακριβότερες περιοχές σας.

Αποφεύγουμε το πατριωτικό μας καθήκον σε καιρό πολέμου γιατί είμαστε ειρηνόφιλοι από τη φύση μας και από παράδοση, αλλά ταυτόχρονα είμαστε οι αρχι-συνωμότες των συμπαντικών πολέμων και οι κύριοι χρηματοδότες των πολέμων αυτών - ανατρέξατε στο τελευταίο Dearborn Independent καθώς και στα Πρωτόκολλα των Γερόντων της Σιών.

Είμαστε συγχρόνως οι ιδρυτές και ηγέτες του καπιταλισμού αλλά και οι κύριοι υποκινητές των επαναστάσεων εναντίον του καπιταλισμού.

Δίχως αμφιβολία, η ιστορία δεν έχει να επιδείξει άλλο παράδειγμα, σαν εμάς, για την προσαρμοστικότητα!

Και ναι! Παρ' ολίγο να ξεχάσω την αιτία όλων των αιτιών. Εμείς είμαστε οι ξεροκέφαλοι άνθρωποι που ποτέ δεν δέχθηκαν τον χριστιανισμό, και εμείς είμαστε οι εγκληματίες που σταύρωσαν τον ιδρυτή του.

Όμως μπορώ να σας πω ότι αυτόαπατάστε. Σας λείπει είτε η αυτογνωσία είτε το θάρρος να αντιμετωπίσετε με αντικειμενικότητα τα γεγονότα και να σταθείτε μπρος στην αλήθεια. Απεχθάνεστε τον Εβραίο όχι επειδή, όπως ίσως κάποιοι από σας να νομίζουν, αυτός σταύρωσε τον Ιησού αλλά γιατί αυτός τον γέννησε. Η πραγματική αντιμαχία σας με μας δεν είναι γιατί εμείς απορρίψαμε τον Χριστιανισμό, αλλά γιατί σας τον επιβάλλαμε!

Οι χλιαρές, αντικρουόμενες κατηγορίες σας εναντίον μας δεν είναι ένα μπάλωμα στην μαυρίλα της αποδεδειγμένης ιστορικής μας επιθετικότητας. Μας κατηγορείτε για την ανακίνηση της επανάστασης στη Μόσχα. Ας υποθέσουμε ότι αποδεχόμαστε την κατηγορία. Και λοιπόν; Συγκρινόμενο με το τι κατάφερε ο Παύλος, ο Εβραίος της Ταρσού, στη Ρώμη, ο ρωσικός ξεσηκωμός δεν αποτελεί παρά ένα καβγά του δρόμου.

Δημιουργείτε πολύ θόρυβο και εκφράζετε μεγάλη οργή για την ανάρμοστη Εβραϊκή επιρροή στα θέατρα και στους κινηματογράφους σας. Πολύ καλά. Δεκτό, το παράπονό σας, είναι βάσιμο. Αλλά τι είναι αυτό συγκρινόμενο με την συγκλονιστική μας επιρροή στις εκκλησίες σας, στα σχολεία σας, στους νόμους σας και στις κυβερνήσεις σας, και ακόμα και στις ίδιες τις σκέψεις σας που κάνετε κάθε μέρα;

Ένας αδέξιος Ρώσος παραχαράζει ορισμένα έγγραφα και τα δημοσιεύει σε ένα βιβλίο με το όνομα Τα Πρωτόκολλα των Γερόντων της Σιών, που δείχνουν ότι εμείς συνωμοτήσαμε για να επιφέρουμε τον τελευταίο Παγκόσμιο Πόλεμο. Εσείς πιστεύετε αυτό το βιβλίο. Εντάξει. Για χάρη της συζήτησης εμείς υπογράφουμε την κάθε λέξη του. Είναι γνήσιο και αυθεντικό. Αλλά τι είναι αυτό πέρα από την αναμφισβήτητη ιστορική συνωμοσία που έχουμε πραγματοποιήσει, που δεν έχουμε ποτέ αρνηθεί γιατί εσείς δεν είχατε ποτέ το θάρρος να μας κατηγορήσατε γι' αυτό, και του οποίου η πλήρης καταγραφή υπάρχει για τον οποιοδήποτε να διαβάσει;

Αν πράγματι εννοείτε αυτά που λέτε όταν μιλάτε για Εβραϊκά σχέδια, να μην σας στρέψω την προσοχή σε ένα που αξίζει να αναφερθεί; Σε τι ωφελεί να χάνετε τα λόγια σας για τον ισχυριζόμενο έλεγχο της δημόσιας γνώμης από Εβραίους χρηματοδότες, ιδιοκτήτες εφημερίδων και κινηματογραφικούς μεγιστάνες, όταν μπορείτε πολύ απλά δίκαια να μας κατηγορήσετε για τον αποδεδειγμένο έλεγχο ολόκληρου του πολιτισμού σας από τα Εβραϊκά Ευαγγέλια;

Δεν έχετε ακόμα ξεκινήσει να εκτιμάτε το πραγματικό βάθος της ενοχής μας. Εμείς είμαστε παρείσακτοι. Εμείς είμαστε ταραξίες. Εμείς είμαστε υπονομευτές. Έχουμε πάρει τον φυσικό σας κόσμο, τα ιδανικά σας, τον προορισμό σας και έχουμε προκαλέσει τον όλεθρο. Εμείς βρισκόμαστε πίσω όχι μόνο από τον τελευταίο μεγάλο πόλεμο αλλά πίσω σχεδόν από όλους σας τους πολέμους , πίσω όχι μόνο από τη Ρωσική αλλά και από κάθε μεγάλη επανάσταση της ιστορίας σας. Εμείς έχουμε επιφέρει τη διχόνοια και τη σύγχυση και την αγανάκτηση στην ιδιωτική και στην δημόσιά σας ζωή. Εξακολουθούμε να το κάνουμε. Κανείς δεν μπορεί να πει για πόσο καιρό θα εξακολουθούμε να το κάνουμε.

Ανατρέξετε λίγο πίσω και αναλογιστείτε τι έχει συμβεί. Δεκαεννέα αιώνες πριν, ήσαστε μια αθώα, ανέμελη, παγανιστική φυλή. Λατρεύατε αναρίθμητους θεούς και θεές, τα πνεύματα του αέρα, των τρεχούμενων νερών και του δάσους. Νιώθατε αδιάντροπη περηφάνια στη ομορφιά των γυμνών σας κορμιών. Χαράζατε μορφές των θεών σας καθώς και του προκλητικού ανθρωπίνου σώματος. Γοητευόσαστε με τις μάχες στις πεδιάδες, στις αρένες και στα πολεμικά εδάφη. Πόλεμος και σκλαβιά αποτελούσαν καθιερωμένους θεσμούς στα κοινωνικά σας συστήματα. Διασκεδάζοντας στις βουνοπλαγιές και στις πεδιάδες της εξοχής, ασχοληθήκατε με τη θεώρηση του θαύματος και του μυστηρίου της ζωής και θέσατε τα θεμέλια της φυσικής επιστήμης και φιλοσοφίας. Είχατε μια ευγενική, αισθησιακή κουλτούρα, ανεπηρέαστη από τις όποιες ενοχλήσεις μιας κοινωνικής συνειδήσεως ή από οποιεσδήποτε συναισθηματικές αμφισβητήσεις περί ανθρώπινης ισότητας. Ποιος ξέρει ποιο μεγάλο και δοξασμένο πεπρωμένο θα ήταν δικό σας αν σας αφήναμε ήσυχους.

Αλλά δεν σας αφήσαμε ήσυχους. Σας πήραμε από το χέρι και γκρεμίσαμε το όμορφο και ευγενικό οικοδόμημα που είχατε εγείρει, και αλλάξαμε ολόκληρη την πορεία της ιστορίας σας. Σας κατακτήσαμε όπως ποτέ καμιά δικιά σας αυτοκρατορία δεν υπέταξε την Αφρική ή την Ασία. Και το καταφέραμε αυτό δίχως στρατούς, δίχως σφαίρες, δίχως αίμα και αναταραχές, δίχως κανένα είδους εξαναγκασμού. Το καταφέραμε αποκλειστικά και μόνο με την ακαταμάχητη δύναμη του πνεύματός μας, των ιδεών μας, της προπαγάνδας μας.

Σας κάναμε τους πρόθυμους και ασυνείδητους φορείς της αποστολής μας σε ολόκληρο τον κόσμο, στις βαρβαρικές φυλές της γης, στις αναρίθμητες αγέννητες γενιές. Χωρίς να καταλάβετε πλήρως το τι σας κάναμε, γίνατε οι ενεργοί πράκτορες της φυλετικής μας παράδοσης, μεταφέροντας το ευαγγέλιο μας στις ανεξερεύνητες γωνιές του κόσμου.

Τα έθιμα της φυλής μας έχουν γίνει ο πυρήνας του ηθικού σας κώδικα. Οι νόμοι της φυλής μας έχουν μορφοποιήσει τη βάση όλων των συνταγμάτων σας και των νομικών σας συστημάτων. Οι θρύλοι μας και τα λαϊκά μας παραμύθια αποτελούν την ιερή, (απόρρητη) από γενεά σε γενεά γνώση, την οποία σιγοτραγουδάτε στα νήπιά σας. Οι ποιητές μας έχουν γεμίσει τα υμνολόγιά σας και τα προσευχητάριά σας. Η εθνική μας ιστορία έχει γίνει αναπόσπαστο μέρος των παστόρων σας και των ιερέων σας και των μελετητών σας. Οι βασιλιάδες μας, οι πολιτικοί μας, οι προφήτες μας, οι πολεμιστές μας αποτελούν τους ήρωές σας. Η μικρή αρχαία μας χώρα είναι ο Ιερός σας Τόπος. Η εθνική μας λογοτεχνία είναι το Ιερό σας Βιβλίο (Βίβλος). Αυτά που σκέφτηκε και δίδαξε ο λαός μας έχουν ανεξίτηλα ενσωματωθεί τόσο στην ίδια σας την ομιλία όσο και στην παράδοσή σας, ώστε κανείς από σας δεν μπορεί να αποκαλείται μορφωμένος αν δεν γνωρίζει την εθνική μας κληρονομιά.

Εβραίοι τεχνίτες και Εβραίοι ψαράδες αποτελούν τους δασκάλους και τους αγίους σας, με αμέτρητα αγάλματα λαξευμένα με την μορφή τους και αναρίθμητες εκκλησίες αναγερμένες στην μνήμη τους. Μια Εβραία παρθένα ενσαρκώνει το ιδανικό σας για την γυναίκα. Ένας εβραίος επαναστάτης-προφήτης είναι η κεντρική μορφή της θρησκευτικής σας λατρείας. Έχουμε γκρεμίσει τα είδωλά σας, έχουμε παραμερίσει την εθνική σας κληρονομιά, και τα έχουμε αντικαταστήσει με το δικό μας Θεό και τις δικές μας παραδόσεις. Καμία κατάκτηση στην ιστορία μπορεί έστω αμυδρά να συγκριθεί με αυτήν την απόλυτη κατάκτησή μας πάνω σε σας.

Πώς το καταφέραμε; Σχεδόν κατά λάθος. Περίπου δύο χιλιάδες χρόνια πριν, στην μακρινή Παλαιστίνη, η θρησκεία μας είχε παραπέσει στην παρακμή και στον υλισμό. Έμποροι-χρηματιστές είχαν στην κατοχή τους τον ναό. Διεφθαρμένοι, εγωιστές ιερείς επέβαλλαν πρόστιμα στον λαό μας και πάχαιναν. Τότε ένας νεαρός ιδεαλιστής-πατριώτης ήρθε στην επιφάνεια και περιόδευσε τη χώρα καλώντας για μια αναγέννηση της πίστεως. Δεν είχε καμία πρόθεση να ιδρύσει κάποια νέα εκκλησία. Όπως όλοι οι προφήτες πριν από αυτόν, ο μόνος του στόχος ήταν να εξαγνίσει και να αναζωογονήσει την παλιά θρησκεία. Επιτέθηκε στους ιερείς και απομάκρυνε τους εμπόρους-χρηματιστές από τον ναό. Αυτό τον έφερε σε σύγκρουση με την καθιερωμένη τάξη και τα στηρίγματά της. Οι Ρωμαϊκές αρχές, που είχαν υπό την κατοχή τους τη χώρα, φοβούμενοι την επιθετική του επαναστατικότητα και εκλαμβάνοντάς την ως μια πολιτική προσπάθεια απομακρύνσεώς τους, τον συνέλαβαν, τον πέρασαν από δίκη και τον καταδίκασαν σε θάνατο δια της σταυρώσεως, έναν συνηθισμένο τρόπο εκτέλεσης της εποχής εκείνης.

Οι ακόλουθοι του Ιησού της Ναζαρέτ, κυρίως σκλάβοι και φτωχές γυναίκες, μέσα στο πένθος και την απογοήτευσή τους, στράφηκαν μακριά από τον κόσμο και μετασχηματίστηκαν σε μια αδελφότητα αποτελούμενη από ειρηνιστές μη-αντιδρώντες, μοιράζοντας την μνήμη του εσταυρωμένου ηγέτη τους και διαβιώνοντας μαζί κατά τρόπο κομμουνιστικό. Δεν ήταν παρά μια νέα αίρεση στην Ιουδαία, δίχως δύναμη και σημασία, ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία.

Μόνο μετά την καταστροφή της Ιερουσαλήμ από τους Ρωμαίους, η νέα αυτή πίστη απέκτησε σημασία. Τότε, ένας πατριώτης Εβραίος ονομαζόμενος Παύλος ή Σαούλ συνέλαβε την ιδέα να ταπεινώσει την Ρωμαϊκή ισχύ καταστρέφοντας το ηθικό των στρατιωτών της με δόγματα αγάπης και μη-αντίστασης, κηρυγμένα από την μικρή αίρεση των Εβραίων Χριστιανών. Έγινε ο Απόστολος των Εθνικών, αυτός που μέχρι τότε ήταν από τους πλέον δραστήριους διώκτες αυτής της ομάδας. Και τόσο καλά εκτέλεσε ο Παύλος την αποστολή του ώστε μέσα σε τέσσερις αιώνες η μεγάλη αυτοκρατορία που είχε κυριέψει την Παλαιστίνη μαζί με τον μισό κόσμο, μετατράπηκε σε σωρό από ερείπια. Και ο νόμος που βγήκε από τη Σιών έγινε η επίσημη θρησκεία της Ρώμης.

Αυτή ήταν η αρχή της κυριαρχίας μας στον κόσμο σας. Μα ήταν μόνο μια αρχή. Από αυτό το σημείο και μετά, η ιστορία σας δεν παρά μια διαμάχη για κυριαρχία μεταξύ της παλαιάς παγανιστική σας ψυχή και της δικής μας Εβραϊκής ψυχής. Οι μισοί σας πόλεμοι, μεγάλοι και μικροί, είναι θρησκευτικοί πόλεμοι, που έχουν πραγματοποιηθεί βασιζόμενοι στην ερμηνεία ενός ή άλλου εδαφίου της διδασκαλίας μας. Δεν προλάβατε καλά καλά να απελευθερωθείτε από την πρωτόγονη θρησκευτική σας απλοϊκότητα και να επιχειρήσετε την εξάσκηση της παγανιστικής Ρωμαϊκής διδασκαλίας όταν ο Λούθηρος, οπλισμένος με τα δικά μας ευαγγέλια, σηκώθηκε να σας ρίξει κάτω και να ενθρονίσει την δική μας κληρονομιά. Πάρτε τις τρεις κύριες επαναστάσεις των σύγχρονων καιρών - την Γαλλική, την Αμερικάνικη και την Ρωσική. Τι αποτελούν παρά τον θρίαμβο της Εβραϊκής ιδέας για κοινωνική, πολιτική και οικονομική δικαιοσύνη.

Και το τέλος είναι ακόμα πολύ μακριά. Εξακολουθούμε να κυριαρχούμε πάνω σας. Αυτήν ακριβώς τη στιγμή οι εκκλησίες σας είναι τεμαχισμένες από τον εμφύλιο πόλεμο μεταξύ Φανατικών και Μοντερνιστών, ή με άλλα λόγια μεταξύ αυτών που κρέμονται κατά γράμμα στις διδασκαλίες μας και στις παραδόσεις μας και αυτών που προσπαθούν με αργά βήματα να μας αποβάλλουν. Στην Dayton, Tennessee, μια κοινωνία μεγαλωμένη με την Βίβλο, απαγορεύει την διδασκαλία της επιστήμης σας γιατί έρχεται σε αντίθεση με την δική μας Εβραϊκή εκδοχή για την προέλευση της ζωής. Και ο Mr.Bryan, ο αρχηγός του αντί-Εβραϊκού Ku Klux Klan στο Εθνικό Δημοκρατικό Συνέδριο, δίνει την υπέρτατη μάχη της ζωής του για δικό μας λογαριασμό, χωρίς να αντιληφθεί την αντίφαση. Ξανά και ξανά η Πουριτανική κληρονομιά της Ιουδαίας ξεσπά κατά κύματα στην λογοκρισία των θεαμάτων, σε Κυριακάτικους ηθικούς νόμους και σε εθνικά απαγορευμένες πράξεις. Και ενώ όλα αυτά συμβαίνουν, εσείς σαχλαμαρίζετε με την Εβραϊκή επιρροή στις ταινίες!

Είναι να απορεί κανείς γιατί μας απεχθάνεστε; Έχουμε βάλει εμπόδιο στην πρόοδό σας. Σας έχουμε επιβάλλει ένα ξένο βιβλίο και μια ξένη πίστη που δεν μπορείτε να χωνέψετε, που βρίσκεται σε αντιπαράθεση με την γηγενή σας ψυχή, που σας έχει μόνιμα σε μια κατάσταση ασθενείας και που δεν έχετε τη δύναμη ούτε να απορρίψετε ούτε όμως και πλήρως να αποδεχτείτε.

Στην ουσία, βέβαια, ποτέ δεν δεχτήκατε τα Χριστιανικά μας διδάγματα, Στην καρδιά σας παραμένετε παγανιστές. Εξακολουθείτε να αγαπάτε τον πόλεμο, τις χαραγμένες μορφές και τον ανταγωνισμό. Εξακολουθείτε να περηφανεύεστε για το γυμνό ανθρώπινο σώμα. Η εθνική σας συνείδηση, παρ' όλη την δημοκρατία και τις κοινωνικές επαναστάσεις, παραμένει ένα αξιολύπητο ατελές αντικείμενο. Εμείς απλά έχουμε διαιρέσει την ψυχή σας, έχουμε προκαλέσει σύγχυση στις ορμές σας, έχουμε παραλύσει τις επιθυμίες σας. Στη μέση της μάχης είστε υποχρεωμένοι να γονατίζετε κάτω σε αυτόν που σας πρόσταξε να γυρίσετε το άλλο μάγουλο, που είπε να μην Αντισταθείτε σε κανένα κακό και Ευλογημένοι είναι οι ειρηνοποιοί. Μέσα στον πόθο σας για απόκτηση, ενοχλείστε ξαφνικά από κάποια ανάμνηση από τις ημέρες του κατηχητικού περί καμία έγνοιας για την επόμενη μέρα. Στις βιομηχανικές σας μάχες, όταν θα τσακίζατε μια απεργία δίχως τύψεις, ξαφνικά θυμόσαστε ότι οι φτωχοί είναι ευλογημένοι και ότι οι άνδρες είναι αδέλφια στην Πατρότητα του Κυρίου. Και καθώς είστε έτοιμοι να υποκύψετε στον πειρασμό, η Εβραϊκή σας εξάσκηση ακουμπά ένα αποτρεπτικό χέρι στον ώμο σας και εκσφενδονίζει το υπερχειλισμένο ποτήρι μακριά από τα χείλη σας. Εσείς οι Χριστιανοί δεν έχετε ποτέ εκχριστιανιστεί. Σε αυτό το σημείο έχουμε αποτύχει. Αλλά όμως έχουμε καταστρέψει για πάντα τη χαρά του παγανισμού για σας.

Έτσι λοιπόν γιατί να μην μας απεχθάνεστε; Αν βρισκόμαστε εμείς στη δική σας θέση κατά πάσα πιθανότητα θα απεχθανόμαστε εσάς πιο έντονα απ' ότι εσείς εμάς. Όμως εμείς δεν θα είχαμε πρόβλημα να σας πούμε το γιατί. Δεν θα ανατρέχαμε σε υπεκφυγές και σε διάφανα προσχήματα. Με εκατομμύρια αξιοσέβαστους Εβραίους καταστηματάρχες γύρω μας δεν θα προσβάλλαμε την νοημοσύνη σας και την δική μας εντιμότητα ισχυριζόμενοι ότι ο κομμουνισμός είναι μια Εβραϊκή φιλοσοφία. Και με εκατομμύρια σκληρά εργαζόμενους και αδέκαρους Εβραίους μικροπωλητές και εργάτες δεν θα γελοιοποιούμασταν ισχυριζόμενοι ότι ο καπιταλισμός είναι ένα Εβραϊκό μονοπώλιο. Όχι, θα πηγαίναμε κατευθείαν στο θέμα. Θα ατενίζαμε σκεπτικά αυτήν την μπερδεμένη, αναποτελεσματική αταξία που ονομάζουμε πολιτισμό, αυτό το μισό-Χριστιανικό μισό-παγανιστικό συνονθύλευμα, και - με τις θέσεις μας αντεστραμμένες - θα σας λέγαμε στα ίσα: Για αυτό το χάλι, ευχαριστούμε εσάς, τους προφήτες σας και την Βίβλο σας."



2000 ΧΡΟΝΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ

Έχοντας μπει σε έναν καινούριο αιώνα αλλά και μια καινούρια χιλιετία δεν θα ήταν και άσχημη ιδέα να κάνουμε έναν χοντρικό απολογισμό ή να κάναμε μερικά ερωτήματα για τον λεγόμενο χριστιανικό «πολιτισμό», τον κυρίαρχο «πολιτισμό» τα 2000 αυτά χρόνια στον πλανήτη μας.
Ερωτήματα, γιατί τα ερωτήματα βάζουν σε κίνηση το μυαλό και ο απολογισμός μάς δείχνει την ουσία της ιστορίας. Οι απαντήσεις και μάλιστα από αυταρχικές και απόλυτες εξουσίες σαν τον χριστιανισμό («εκ θεού γαρ»!), δεν έχουν πια καμμιά αξία και υπόληψη. Ο θεός για τον χριστιανισμό είναι ήδη ένα ξεχαρβαλωμένο ορυχείο που η εκμετάλλευσή του, του έφαγε τα σωθικά.
Αυτή η εξουσία που εμπορεύεται το θεό, δεν κάνει τίποτα άλλο παρά να πουλάει έτοιμες απαντήσεις για όλα τα προβλήματα της ζωής εδώ και 2000 χρόνια. Ουδεμία ερώτηση κατάφερε να αρθρώσει για τον κόσμο και τη ζωή αυτή η εξουσία που ξεδιάντροπα αυτοβαφτίστηκε θεϊκή! Βιομηχανία έτοιμων απαντήσεων, κονσερβών μάλλον, θα ήταν το όνομα που θα ανταποκρινόταν στην αλήθεια. Ο χριστιανισμός υπήρξε για τον Εβραϊσμό, το σημαντικότερό του εξαγωγικό εμπόρευμα σε κονσέρβα με «θεϊκά» συντηρητικά και αποδέκτη την πλέμπα της ιστορίας! Όλοι οι πολιτισμοί κάτι καλό προσέφεραν στον κόσμο, το Εβραϊκό Ιερατείο, του χάρισε την πιο αντιανθρώπινη ιδεολογία ένα εργαλείο οπισθοδρόμησης, αντιγνώσης, καταπίεσης, εκμετάλλευσης, και εξευτελισμού του ίδιου του ανθρώπου.

Η επικράτηση του χριστιανισμού συντελέσθηκε με απάνθρωπο τρόπο. Από τις απαρχές του, οι άνθρωποι που τον ενστερνίστηκαν βρήκαν μια εκδικητική ιδεολογία μέσα στην οποία μπορούσαν να κρύψουν κάθε τους ψυχωτική ανωμαλία. Με άλλα λόγια ο χριστιανισμός, εξαρχής, υπήρξε καταφύγιο αντιανθρώπινων ιδεολογιών. Η βία, ο εκβιασμός, ο τρόμος, οι εθνοκτονίες και κυρίως το χύσιμο άφθονου ανθρώπινου αίματος, υπήρξαν οι προσφιλείς μέθοδοι των ανθρώπων που επαγγέλονταν την ειρήνη, την αγάπη, και την δικαιοσύνη! Αυτή η απάτη έκτοτε, είναι συνήθης πολιτική των εξουσιών, άλλα να επαγγέλλονται και άλλα να κάνουν. Στη συνέχεια, με αυτού του είδους την «αγάπη», οι χριστιανικές εκκλησίες με όλες τους τις μορφές σ’ Ανατολή και Δύση, καταλήστεψαν τον κόσμο.
Η αγάπη χριστιανικού τύπου είναι: σε ληστεύω στη ζωή, αλλά σου δίνω διαβατήριο για να πάς, όταν τα τινάξεις, εκεί που δεν ξέρει κανένας! Ή αλλιώς: σε φλομώνω στο ψέμα και το παραμύθιασμα, για ν’ αντέξεις τη ληστεία και την αδικία. Αυτού του είδους η «αγάπη» θωρακίζεται από τον χριστιανισμό, με ένα καινούριο όντως εργαλείο που εισαγάγει και λέγεται «πίστη».
Με βάση αυτή την «πίστη», την τυφλή αποδοχή δηλαδή, φαντασιακών ιδεοληψιών και πλασματικών αξιών οι παμπόνηροι άνθρωποι αυτής της εξουσίας, πλάσαραν στο κόσμο διάφορα απατηλά εφευρήματα και τρικ, σαν «ιερά», «εκ θεού» και «εξ αποκαλύψεως αλήθειες». Με τον χριστιανικό τρόπο, είχε εφευρεθεί ένας καινούργιος εντελώς πρόστυχος τρόπος εξουσίας και γι’ αυτό οι λαοί βρέθηκαν απροετοίμαστοι για να αμυνθούν. Η τεραστίων διαστάσεων απάτη αυτή της «πίστης», προσπόρισε στις χριστιανικές εκκλησίες και στους πανούργους επιχειρηματίες τους λεγόμενους «ιερείς», αμύθητα πλούτη και ως εκ τούτου ανυπολόγιστη πολιτική ισχύ και δύναμη. Ο πρωτόφαντος αυτός τρόπος εξουσίας, εκμεταλλεύτηκε (και εν πολλοίς συνεχίζει ακόμη), με τον πλέον πονηρό, ύπουλο και υποκριτικό τρόπο, την αγαθότητα και την αμάθεια του κόσμου.
Η αισχρή και ποταπή αυτή εξουσία που λέγεται χριστιανισμός, δεν πρόσθεσε ούτε ένα πετραδάκι στη γνώση του κόσμου μας, απεναντίας τον βύθισε στο σκοτάδι για αιώνες και τον έμπλεξε σε μια ηλίθια, αντιανθρώπινη και σχιζοφρενική ηθική. Δηλαδή, επιβουλεύτηκε με τον αισχρότερο τρόπο, το τραγούδι του ανθρώπου που είναι ο έρωτας πρώτα και η έμφυτη έφεση του ανθρώπου να ερευνά και να μαθαίνει. Εκτός όλων αυτών, δαπανήθηκε και δαπανιέται τεράστιο πνευματικό δυναμικό από τον άνθρωπο για να ξεσκεπάσει και να καταγγείλει αυτή τη σκευωρία που φέρει το όνομα «χριστιανισμός». Για να καταλάβουμε καλά τη σημασία αυτής της σπατάλης δυνάμεων αρκεί ν’ αναλογιστούμε το αντίθετο που συμβαίνει για τον αρχαίο Ελληνικό Πολιτισμό. Τα πάντα που έχουν γραφτεί, γράφονται και θα γράφονται στο διηνεκές για το φαινόμενο της Ελληνικής σκέψης, είναι μια θετική πράξη για την κατανόηση αυτής της παγκόσμιας κληρονομιάς, της κορυφαίας συμπυκνωμένης κατάφασης στη ζωή. Τα περί χριστιανισμού όλα είναι σπατάλη δυνάμεων για να επουλωθεί η συμφορά που βρήκε τον κόσμο. Και έχουν δίκιο που λένε πως το συντριπτικά μεγαλύτερο ποσοστό της θετικής ενέργειας που παράγεται από τον άνθρωπο, καταναλώνεται στον πόλεμο κατά της άρνησης και πολύ λίγο περισσεύει για να πάνε μπροστά τα πράγματα. Ο χριστιανισμός εδώ και 2000 χρόνια αποτελεί την κύρια μάζα της άρνησης στον πολιτισμό. Μια τεράστια μάζα που με την αδράνεια της φρενάρει την κίνηση προς τα μπρος. Και ο Σωκράτης το είπε έτσι: Το «κακό» γίνεται απ’ αυτόν που αγνοεί την αλήθεια. Το «καλό» αντιθέτως που είναι ωφέλιμο, εξαρτάται από το Νου.

Από την αρνητική αυτή αντιγνωστική μάζα, εκπορεύεται όλη η αντίδραση. Για να το πω και αλλιώς, ο χριστιανισμός με το πώς έχει έτσι διαποτίσει την κοινωνία, μοιάζει σαν μια μαύρη τρύπα που απορροφά και εξαφανίζει στα έγκατά της το πλείστον της θετικής παραγόμενης ενέργειας. Και είναι γνωστό από τη φυσική, πως μια μηχανή που απορροφάει πολύ ενέργεια, παράγει λίγο έργο. Ο πολιτισμός μας λοιπόν εδώ και 2000 χρόνια είναι πολιτισμός χαμηλής απόδοσης. Και για να το τεκμηριώσω αυτό με πραγματικά στοιχεία, χρησιμοποιώ την ιστορία και το μυαλό μου, σαν σκεπτόμενος άνθρωπος και όχι σαν πιστός οποιουδήποτε φαντασιακού δόγματος που αυτολογοκρίνεται.
Οι Έλληνες λοιπόν, μια χούφτα άνθρωποι και χοντρικά σε χρονική διάρκεια πέντε αιώνων -με μεγάλη βέβαια προϊστορία-, κατάφεραν να καταθέσουν στον πολιτισμό τόσα, όσα εκατομμύρια άνθρωποι δεν κατάφεραν σε 20 αιώνες χριστιανικού «πολιτισμού». Υπήρξαν δηλαδή μια «μηχανή» υψηλής αποδόσεως έργου. Θεμελίωσαν και καλλιέργησαν πέντε βασικά δομικά στοιχεία του ανθρώπινου πολιτισμού: Τέχνη, Επιστήμη, Δημοκρατία, Φιλοσοφία και Αθλητισμό. Και ποιος σήμερα αμφισβητεί πως αυτά είναι τα θεμέλια του πολιτισμού του ανθρώπου; Και ποιος αμφισβητεί, πως αυτά πολέμησε με λύσσα ο εβραιοχριστιανισμός; Αυτά, που η Αναγέννηση του Ελληνικού πνεύματος, επανέφερε στην ιστορία μετά τον απάνθρωπο και σκοτεινό χριστιανικό Μεσαίωνα, την δικτατορία των αγραμμάτων σε Ανατολή και Δύση. Αυτά, έκαναν οι Έλληνες και χωρίς αληθινό θεό(!) και χωρίς εξ αποκαλύψεως αλήθειες και χωρίς επιφοιτήσεις αγίου πνεύματος!
Μαζί με την Δημοκρατία, ανακαλύπτεται και θεμελιώνεται η «Ατομική Ευθύνη», κάτι που είναι τόσο σπουδαίο για τις κοινωνίες των ανθρώπων, που σήμερα είναι αδύνατον να το κατανοήσουμε. Πρώτη φορά στην παγκόσμια ιστορία ο πολίτης της Ελληνικής Πόλης, αναλαμβάνει ατομικά την ευθύνη και για τη ζωή του, αλλά και για την ποιότητά της. Ο θεός για τους Έλληνες παύει να είναι το άλλοθι για τις κακοδαιμονίες τους, τις αποτυχίες τους και τις συμφορές τους.
Ο Θουκυδίδης στην ιστορία του Πελοποννησιακού πολέμου, δεν δίνει τον λόγο στο θεό ούτε μια μόνο στιγμή, όπως αντίθετα έγινε στην επική ποίηση . Με άλλα λόγια η «Ατομική Ευθύνη» του δημοκρατικού πολίτη στέλνει την θεοκρατία και τους «ελέω θεού» άρχοντες, αυτοκράτορες, βασιλιάδες και τυράννους, να πάνε για βρούβες. Η «Ατομική Ευθύνη» ή ο αυτοσεβασμός του ανθρώπου και ο σεβασμός των νόμων της δημοκρατίας κορυφώνεται με την τελική στάση τού Σωκράτη που ήπιε το κώνειο «ραδίως και πράος» (Κρίτων).
Τι λοιπόν κόμισε στον κόσμο ο χριστιανισμός που είναι σήμερα σεβαστό και αποδεκτό από τους ανθρώπους όπου γης; Να ένα ερώτημα για τα βαριά πεπόνια του χριστιανισμού που έχουν βάλει την ουρά στα σκέλια τους σαν το δαρμένο σκυλί γιατί τους πήρε παραμάζωμα η παντοδύναμη διαλεκτική των καιρών που κάποτε την σοδομούσαν κυριολεκτικά. Το πιο πάνω ερώτημα όπως και χιλιάδες άλλα δεν έχουν απάντηση. Πού είναι οι θεωρητικοί του χριστιανισμού; Τους έφαγε η μαρμάγκα; Με το Χριστόδουλο και τις θαυματουργές εικόνες κοιτάνε να την βγάλουνε καθαρή;
Αλλά είπαμε, ο χριστιανισμός δεν γουστάρει με τίποτα τα ερωτήματα γιατί τα ερωτήματα από τη φύση τους είναι ανατρεπτικά. Κάποιοι μίλησαν για «χριστιανική επανάσταση» και θεώρησαν επανάσταση (!) την ατομική πίστη. Χα! Συγκρίνεται αυτό με την «Ατομική Ευθύνη»; Με αυτή -την ατομική πίστη- ο πολίτης που νοιαζόταν για την πόλη του, γίνεται ένας ιδιώτης (idiot=ηλίθιος) που σαν κακομοίρης και κατατρεγμένος από την αμορφωσιά του, τον φόβο και τον «φόβο θεού», αλλά και την καταφρόνια των «σωτήρων» του, προσπαθεί με την πίστη του να σωθεί εκεί που είναι από χέρι χαμένος. για τον Σωκράτη το να ζει «σιγών και ησυχίαν άγων» είναι αδύνατο. «Ο ανεξέταστος βίος» δεν είναι μόνο «ου βιωτός ανθρώπω» αλλά είναι θάνατος. Η «ανεξέταστος» πίστη, μετατρέπει το πιστό, σε ένα νηπιάζον όν, ένα αξιοθρήνιτο, άβουλο, ανασφαλές υποζύγιο της «ελέω θεού» εξουσίας, που δεν διεκδικεί τίποτα, αλλά φαντασιώνεται μόνο κατά μόνας ή αγεληδόν - προβατιδόν, την επέκεινα ευτυχία του! Την εδώ ευτυχία του, την έχει εκχωρήσει ηλιθιωδώς στους αγιογδύτες φαταούλες ρασοφόρους.
Όταν ο Ερνέστος Ρενάν είδε για πρώτη φορά την Ακρόπολη είπε: «…Η Ανατολή με ενόχλησε με το πομπώδικο ύφος της, την επίδειξη και τις αυταπάτες της. Οι Ρωμαίοι δεν ήταν παρά χυδαίοι στρατιώτες...Ο Καρλομάγνος μου φάνηκε σαν χοντρός Γερμανός ιπποκόμος. Οι ιππότες μας αγροίκοι που ο Θεμιστοκλής και ο Αλκιβιάδης θα είχαν γελάσει μαζί τους. Οι Έλληνες ήταν ένας λαός από αριστοκράτες…» Τα είπε όλα, το ότι δεν χρησιμοποίησε τη λέξη «χριστιανισμός-χριστιανοί» για τους Καρλομάγνους και τους ληστόφραγκους σταυροφόρους, δεν λεει και τίποτα για αυτόν που ξέρει...
Τώρα που ο χριστιανισμός κλείνει οριστικά τον κύκλο τής πανουργίας του και η ιστορία αρχίζει να ξαναγράφεται χωρίς την παραχάραξη του βιαστή της… τώρα που σβήνουν σιγά σιγά και τα τελευταία πληρωμένα φώτα ...τώρα που η αυλαία της άθλιας χριστιανικής παράστασης τελειώνει, όλο και πιο πολύ θα εμφανίζεται η τρομερή του ασχήμια, μέχρις που η φριχτή μούμια που θεωρείτο άγιο λείψανο να πεταχτεί στα όρνεια και τα σκυλιά. Ο «βασιλιάς» πάντα ήταν ξεβράκωτος, αλλά οι πιστοί, του μάτια δεν είχαν για να δούνε τις σαπιοκοιλιές του, το άρρωστο και χολεριασμένο σώμα.

Πέντε αιώνες Ελληνικού Πολιτισμού, 20 αιώνες εβραιοχριστιανικού πολιτισμού και σε ανθρώπινο δυναμικό και σε γεωγραφική έκταση. Δεν μπορεί να γίνει καμμία σύγκριση βέβαια. Και ερωτώ: έχει κανένα νόημα η σύγκριση αφού ξεκάθαρα και από πρώτη ματιά φαίνεται η τεράστια διαφορά και το φριχτό μείον της χριστιανικής περιόδου; Η σύγκριση όμως είναι ένα θαυμάσιο γνωστικό εργαλείο με το οποίο ανοίγουμε τα μάτια μας και το μυαλό μας και όποιος δεν συγκρίνει δεν μπορεί να έχει γνώμη. Και καμμία ολοκληρωτική εξουσία βέβαια, δεν γουστάρει οι πιστοί οπαδοί της να έχουν γνώμη και γι’ αυτό και η δική μας «ορθοδοξία - κακοδοξία» κατηχεί, δηλαδή πλένει και ξεπλένει εγκεφάλους και διαλαλεί με βαρβαρικό στόμφο διά των ανελλήνιστων ρασοφόρων της, πως είναι: «η μόνη αληθινή θρησκεία» και πως είναι «τα πάντα και εν πάσι»... Οι λεγόμενες «Ιερές Σύνοδοι» στο Βυζάντιο, αυτό έκαναν, να ξεπαστρέβουν την άλλη γνώμη για να μην υπάρξει σύγκριση. Φασισμός λέγεται τώρα, «Ιερές Σύνοδοι» τότε, «Ιερά Εξέταση» στη Δύση! (το ιερό για τον χριστιανισμό είναι κι αυτό μια σάπια ιστορία.)
Και ας μου επιτραπεί εδώ εκτός θέματος να πω πως: σήμερα τουλάχιστον ή έστω σήμερα όποιος δεν αντιλαμβάνεται την βαρβαρικότητα της καθ’ ημάς «ορθοδοξίας - κακοδοξίας», έχει βαθιά και για πάντα αφελληνιστεί.
Μελετώντας την τακτική της επικράτησης του χριστιανισμού και όχι μόνο, καταλήγουμε στο εξής συμπέρασμα: ένα σύστημα εξουσίας για να επικρατήσει και να διατηρηθεί, πρέπει να επιβάλλει με κάθε μέσο νόμιμα ή παράνομο, ηθικό ή ανήθικο, το αποκλειστικά δικό του «σύστημα αξιών». Το θεωρητικό «σύστημα αξιών» του χριστιανισμού το αντιπροσωπεύουν οι άγιοι της πίστης του και τα δόγματά του. Το πρακτικό, που είναι και η ουσία του, η νταμπακέρα δηλαδή, το αντιπροσωπεύουν οι αγιογδύτες που λέγονται ιερωμένοι! Αυτό επιβεβαιώνεται απόλυτα και από την ρήση του Μάρξ που λεει: « Η κυρίαρχη ιδεολογία, είναι η ιδεολογία του κυρίαρχου μοντέλου εξουσίας». Και η κυρίαρχη ιδεολογία σήμερα, είναι η καπιταλιστική ιδεολογία, καθαρή μετεξέλιξη και μετάλλαξη της υποκριτικής και ανήθικης -με την φυσική έννοια του όρου - εβραιοχριστιανικής ιδεολογίας.
Παρατηρώντας ακόμη κανείς το ρου της ιστορίας ανά τους αιώνες, εύκολα βλέπει πως αυτή η σκρόφα μόνο με τη βία και το αίμα κυλάει. Ηδονίζεται λες να βλέπει να τρέχει ανθρώπινο αίμα στα πόδια της. Ο χριστιανισμός τι διαφορετικό έκανε απέναντι στην ιστορία; Με άφθονο αίμα δεν εδραίωσε την αντιανθρώπινη εξουσία του; Με άφθονο αίμα δεν κύλησε και ο 20ος αιώνας από φασισμούς και χούντες ευλογημένες απο τον χριστιανισμό; Γιατί λοιπόν περνιέται για πνευματική υπόθεση αυτή η μισαλλόδοξη αντιαθρώπινη μάστιγα; Τι είδους πνεύμα είναι αυτό το χριστιανικό, που είναι βουτηγμένο στο αίμα, την αδικία και τη εκμετάλλευση των αδυνάτων; Αλλά είπαμε πως αυτό είναι το «σύστημα αξιών»του. Ο χριστιανισμός φτιάχτηκε να πολεμήσει την απόλυτη κατάφαση στη ζωή, που είναι το ελληνικό Πνεύμα και αυτό έκανε. Μαζί λοιπόν με όλη την άλλη κατάπτωση των αξιών, υποχωρεί δραματικά και η έννοια του πνεύματος. Το πνευματικό για τον χριστιανισμό στενεύει τόσο, όσο στενεύουν και τα μπούτια του ανθρώπου στη ρίζα των γεννητικών του οργάνων. Στενεύει τόσο, όσο να χωράει μόνο στα δικά του βάρβαρα δόγματα και την οικονομική δοσοληψία του με τους οπαδούς του. Όμως καμμία αληθινά πνευματική αξία δεν επεκράτησε στον κόσμο χρησιμοποιώντας τη βία, την εξαπάτηση –πίστη και την εξουσία. Το αληθινό πνεύμα, μόνο μέσω της ελευθερίας και του έρωτα της γνώσης, μεταγγίζεται στους ανθρώπους τελεία και παύλα.

Αυτή η φοβερή εξουσία, που σπατάλησε με τα ξεπλυμένα στα σάπια φαντασιακά της δόγματα τα ανθρώπινα μυαλά τεράστιο χρόνο από την ιστορία μας... αυτή η γάγγραινα του ανθρώπινου μυαλού… αφού δεν είναι δυνατόν να λογοδοτήσει σαν εξουσία, ας καταδικαστεί λοιπόν από τις ανθρώπινες συνειδήσεις που ξυπνάνε. Και γιατί άραγε να το θεωρούμε δεδομένο ότι ξεφύγαμε απο τη θεοκρατία; γιατί ο χριστιανισμός έκανε τίποτα γι’ αυτό; ή μήπως ότι παραχώρησε τη θέση του στη δημοκρατία; Αστεία πράματα! Ό,τι έχει κερδιθεί έχει κερδιθεί με αίμα κόντρα στην απάνθρωπη χριστιανική εξουσία και ιδεολογία. Η εξουσία αυτή νικήθηκε και έκανε στην πάντα. Ηττήθηκε από την διαλεκτική της ιστορίας και γι’ αυτό δεν της αναγνωρίζεται καμμία θετική προσφορά στους αγώνες των λαών για ελευθερία και δημοκρατία. Απεναντίας ήταν, είναι και θα είναι η τροφός κάθε αντίδρασης και ολοκληρωτισμού. Κανένα από τα μεγάλα κατορθώματα των 2000 χρόνων τώρα από την χριστιανική αρίθμηση, δεν χρεώνεται στο χριστιανισμό. Καμμία μεγάλη ανακάλυψη, καμμία μεγάλη κατάκτηση του Δυτικού πολιτισμού δεν έχει αφετηρία τον χριστιανισμό, αλλά σχεδόν πάντα την Ελληνική Σκέψη.
Το χριστιανικό πνεύμα δεν ενέπνευσε τίποτα το συγκλονιστικό και αληθινά μεγάλο. Ενέπνευσε μόνο βάρβαρες κατακτήσεις, αποικιοκρατία, εκμετάλλευση, αδικία, μισαλλοδοξία, ιερούς πολέμους, σφαγές, χούντες, φασισμό και απέραντη δυστυχία με το προδοτικό προσωπείο της ελπίδας και της σωτηρίας. Και ερωτώ για να τελειώνουμε με συγκεκριμένα ιστορικά γεγονότα που χάραξαν την πορεία της προόδου στον Δυτικό κόσμο. Η Αναγέννηση από που ξεκινάει και που σκοπεύει; Οι επιστήμες που εδράζονται και σε τι αποσκοπούν ; Η Γαλλική επανάσταση μήπως εμπνέεται από τα εβραϊκά κιτάπια του εξουσιαστικού χριστιανισμού; Ο Δαρβινισμός και ο Μαρξισμός, ο Διαφωτισμός, η Ευρωπαϊκή φιλοσοφία, μήπως δεν κονιορτοποίησαν τα ιερά δόγματα του χριστιανισμού; Ο εκδημοκρατισμός δεν είναι κατραπακιά στην θεοκρατία των «ελέω θεού» βασιλιάδων, κολονέλων και ξεφτιλισμένων φασισταριών; Η βιομηχανική επανάσταση, η Τεχνολογία, η Διαστημική, η Πληροφορική πόσο χριστιανικά είναι, αυτά που τα αναθεμάτιζε κάποτε μετά βδελυγμίας και τώρα δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς αυτά;
Για την τέχνη και τον αθλητισμό τι να πει κανείς; Η μεν τέχνη τώρα που δεν χριστιανοφασιστοκρατείται δεν θέλει καν να ξέρει τίποτα από κείνο το παρελθόν της , ο δε αθλητισμός ήταν η πλέον αντιχριστιανική έκφραση του ανθρώπου.
Εν κατακλείδι, τι βλέπουμε στο γράφημα της ιστορίας συναρτήσει του χρόνου; Βλέπουμε ότι, όσο ο χριστιανισμός συρρικνώνεται ένεκα της συνεχούς και αδιάψευστης επαλήθευσης του ηρακλείτιου «τα πάντα ρεί», που είναι ίσως το πλέον αδιάψευστο ανθρώπινο φιλοσοφικό αξίωμα, τόσο ο άνθρωπος αποθεώνεται αφ’ εαυτού του. Την τραγικότητα της ανθρώπινης φύσης ας μην την θίξουμε εδώ και γίνουμε σούργελο, γιατί η Αρχαία Ελληνική Τραγωδία τα έχει πει όλα. Χωρίς το «άριστο μέτρο» και χωρίς το δελφικό «γνώθι σ’ αυτόν», ο καθένας και ο κόσμος , πανεύκολα διολισθαίνει στην Ύβρη. Όλοι οι θεοί όλων των θρησκειών μαζί είναι ανίσχυροι μπροστά στον άνθρωπο που γίνεται υβριστής. Τάδε έφει η Ιστορία.

Θέμης Τσιρώνης

πηγή: Διιπετές



25/4/08

Global fluoride and arsenic contamination of water

Poison from the tap and the tube

Fluoride is a toxic chemical. Read the government warnings regarding toothpaste and mouthwash:

* “Keep out of reach of children under 6 yrs of age.”

* “If you swallow more than used for brushing, get medical help or contact a PoisonControlCenter right away.”

* "If more than used for brushing is accidentally swallowed, get medical help or contact a Poison Control Centre right away."

* “Never give fluoridated mouthwash or mouth rinses to children under six years of age, as they may swallow it.”
* “Use non-fluoridated toothpaste or no toothpaste for young children.”


fluoride_water

by David Icke




Global fluoride and arsenic contamination of water mapped



The team, led by Annette Johnson from the Swiss Federal Institute of Aquatic Science and Technology, combined geochemistry with statistics to create the maps. With existing measurements of fluoride and arsenic concentrations, along with data on ground conditions and climate, they were able to develop a model to estimate the concentrations of both elements.

Manouchehr Amini, one of the authors of the study explains that the maps are not definitive guides to global groundwater contamination, but provide an initial reference point, highlighting areas that should be tested before new wells are sunk.

Global probability of geogenic arsenic contamination in groundwater for (a) reducing conditions, and (b) high-pH/oxidizing conditions

Modelled global probability of geogenic arsenic contamination in groundwater for (a) reducing groundwater conditions, and (b) high-pH/oxidizing conditions where arsenic is soluble in its oxidized state

© ACS

Arsenic poisoning, which causes skin lesions and is linked to a number of cancers, is already an international health concern. In many countries in South Asia, including Bangladesh, India and Nepal, thousands of wells have been sunk in areas where arsenic concentrations are high, causing people to be poisoned by their own water supply.

Fluoride can prevent tooth decay, and is often added to drinking water in developed countries. But too much fluoride can lead to serious health problems including malformed bones and neurological disease.

The researchers created their mapping model using the known geochemical factors involved in arsenic and fluoride groundwater contamination. For fluoride, rock type, soil pH and humidity all influence groundwater levels. Arsenic concentrations are elevated when it is available in its more soluble oxidised or reduced forms.

Global probability of geogenic flouride contamination in groundwater

Global probability of geogenic flouride contamination in groundwater

© ACS

Using existing data, the team divided the globe into 'process regions' with similar geochemical conditions, and set parameters for models of each of these regions that estimated arsenic and fluoride concentrations.

According to Andrew Meharg, an expert in arsenic contamination from the University of Aberdeen in the UK, the new maps could help to estimate the number of people at risk of arsenic poisoning and help in the planning of future drinking water projects.

'This is an excellent advance and gives new insights into predicting arsenic in groundwaters,' he says. 'It's crucially important to identify where these hotspots are worldwide and measurements must be carried out in the field out before any wells are sunk in areas that might be at risk.'

by Victoria Gill - 23 April 2008

Royal Society of Chemistry - RSC



21/4/08

Αίσχος!!!

"Απλοποίηση" της ελληνικής γραφής;

17/04/2008
O κύπριος ευρωβουλευτής Μ. Ματσάκης

O κύπριος ευρωβουλευτής Μ. Ματσάκης
Την απλοποίηση της ελληνικής γραφής ζητά ο κύπριος ευρωβουλευτής Μάριος Ματσάκης, με σχετική εισήγηση που υπέβαλε προς τον υπουργό Παιδείας της Κύπρου Ανδρέα Δημητρίου. Την πρόταση του κοινοποίησε και στους Έλληνες ευρωβουλευτές.

Ο κ. Ματσάκης προτείνει στον Κύπριο υπουργό τη σύσταση μιας ολιγομελούς επιτροπής γλωσσολόγων, οι οποίοι θα μπορούσαν, εμπεριστατωμένα να ενδιατρίψουν επί του θέματος και να δώσουν μια επιστημονικά έγκυρη πρόταση για τον εκμοντερνισμό/ απλοποίηση της Ελληνικής γραφής.
Στην επιστολή του ο Κύπριος ευρωβουλευτής παραθέτει ως "τροφή για σκέψη" τα εξής:

1. Να καταργηθούν τα γράμματα "η" και "υ" και να αντικατασταθούν από το γράμμα "ι".

2. Να καταργηθεί το γράμμα "ω" και να αντικατασταθεί από το γράμμα "ο".

3. Να καταργηθούν οι εξής συνδυασμοί γραμμάτων και να αντικατασταθούν ως εξής: "αι"---> "ε", "ει"--->"ι", "οι--->ι", "υι"--->ι", "αυ"--->"αβ", "ευ"--->"εβ"

4. Να καταργηθεί η χρήση του "γγ" και να αντικατασταθεί από το "γκ".

5. Να καταργηθεί το τελικό γράμμα "ς" και να αντικατασταθεί από το γράμμα "σ".

Ως αποτέλεσμα των ανωτέρω αλλαγών, αναφέρει ο .ευρωβουλευτής, το Ελληνικό αλφάβητο θα έχει μόνο 21γράμματα (α, β, γ, δ, ε, ζ, θ, ι, κ, λ, μ, ν , ξ , ο , π, ρ, σ, τ, φ, χ, ψ) και ένα μόνο δίψηφο (το "ου").

Ο κ. Ματσάκης υποστηρίζει ότι η απλοποίηση της Ελληνικής γραφής "καθίσταται αναγκαία μέσα στα πλαίσια μιας τάσης ενωτικής πορείας των γλωσσών στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Επιπλέον, μια τέτοια αλλαγή θα καταστήσει την Ελληνική γραφή πιο απλή και πολύ πιο εύχρηστη. Ιδιαίτερα όσον αφορά την χρήση ηλεκτρονικού υπολογιστή και σε σχέση με μεγάλο αριθμό ατόμων που έχουν διάφορες μορφές δυσλεξίας".

Είναι δυνατόν ένας Έλληνας να ζητάει την απλοποίηση της γλώσσας του; Και το βαφτίζει "απλοποίηση". Αυτό δεν είναι απλοποίηση είναι ΑΛΛΟΙΩΣΗ, ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.

Είναι θέμα Εθνικής Προτεραιότητας η Προστασία της Γλώσσας μας. Δεν είναι τυχαία η χρονική στιγμή που ο προδότης που ακούει στο όνομα Ματσάκης έθεσε το θέμα της "απλοποίησης" της γλώσσας μας. Πρέπει να απομονωθεί και να γίνει σε βάθος έρευνα ποιος τον βάζει να τα λέει αυτά. Πρέπει να λογοδοτήσει και άμεσα.

Απο ποιόν τα ματσώνει ο Ματσάκης;

Η φωτογραφία είναι μεγάλη για να δούν όλοι τον Εφιάλτη.

Η Ελληνική Γλώσσα βάλλεται και μαζί της η Ελλάδα και ο πολιτισμός της
Πότε θα σταματήσει η επίθεση σε ότι Ελληνικό; Γιατί δεν σταματούν; Τι φοβούνται τελικά;


ΠΗΓΕΣ: ΣΚΑΪ.gr



20/4/08

Βιβλίο. "Περί Τεχνικών Μεγάλου Αλεξάνδρου"

Το 5τομο βιβλίο "Περί Τεχνικών Μεγάλου Αλεξάνδρου" είναι του Γρηγόρη Ζώρζου.

Μία συνέντευξη του για το βιβλίο, στο ραδιόφωνο του Σκάϊ 100,4





Links για τον Γρηγόρη Ζώρζο [1] [2] [3] [4]



Ίμια



Ένα video για τα Ίμια απο την τηλεοπτική εκπομπή
"Η Μηχανή του Χρόνου"


Για να δείτε ολόκληρο το video πρέπει να κατεβάσετε το VeohTV εδώ.



Ίμια

Kρίση στα IMIA 8 XPONIA META 5/2/2004
Mια συνέντευξη ντοκουμέντο με το σημαιοφόρο... των Iμίων

Mπορεί να ξεχνάμε εύκολα, μα δεν πρέπει, για να μην ξανακάνουμε τα ίδια λάθη.
Σήμερα φαίνεται παλαβό (σκεφτείτε πώς θα φαίνεται σε 20 χρόνια) αλλά πριν από 8 χρόνια βρεθήκαμε με την Tουρκία στα πρόθυρα πολέμου!
Γιατί, μπορεί οι παλιότεροι να θυμούνται, οι νέοι όμως ας μάθουν. H συνέντευξη που ακολουθεί έχει δημοσιευθεί ξανά στην «AΛHΘEIA».
Δείτε την όμως, ξαναδιαβάστε την με αφορμή την επέτειο των Iμίων. Έχει να μας πει πολλά πράγματα. Tην υπογράφει ο Mυτιληνιός συνάδελφος Στρ. Mπαλάσκας.
Το Δεκέμβριο του 1998 βρέθηκα στη Σμύρνη μαζί με το φίλο και συνάδελφο εκδότη της χιώτικης εφημερίδας «Αλήθεια» Γιάννη Τζούμα, καλεσμένοι της Ένωσης Σύγχρονων Τούρκων Δημοσιογράφων στις εκδηλώσεις που πραγματοποιούσε στην Τουρκική μεγαλούπολη, με θέμα τα 50 χρόνια από την υπογραφή της Διακήρυξης των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.
Πήγε καλά η εκδήλωση και λίγη ώρα μετά, βρεθήκαμε με συντρόφους, - στην τότε προσπάθεια να ανοίξουν δρόμοι συνεργασίας ανάμεσα στους δύο λαούς - σε μια ταβέρνα πίνοντας ρακί και χαζεύοντας τον κόλπο του Νυμφαίου που λυσσομανούσε... Ήταν σ' εκείνο το τραπέζι ο πρόεδρος του παραρτήματος στη Σμύρνη της Ένωσης Σύγχρονων Τούρκων Δημοσιογράφων Σουλεϊμάν Γεντσέλ, ο Μαατζίτ Σεφίλογλου, μέλος της Διοίκησης της Ένωσης και ο τότε Δήμαρχος της Περγάμου, ο γνωστός στο κοινό της Μυτιλήνης Σεφά Τασκίν.
Η κουβέντα κλωθογύριζε στις προσπάθειές μας για συνεννόηση ανάμεσα στους πολίτες, στο τι κάναμε και στο τι σχεδιάζαμε να κάνουμε και φυσικά πάντα στην αφετηρία της συγκεκριμένης προσπάθειας, την κρίση στα Ίμια.
«Πού είναι οι Τούρκοι δημοσιογράφοι πρωταγωνιστές εκείνων των ημερών;» ρώτησα.
Ο Μαατζίτ μας είπε πως ο ένας τουλάχιστον ζει στη Σμύρνη και πως τον ήξερε, είχε μάλιστα το τηλέφωνό του.
«Τηλεφώνησέ του και φώναξέ τον στην παρέα μας να κουβεντιάσουμε μαζί του», είπε ο Γιάννης.
Σε λίγη ώρα, ο Τζεσούρ Οσέρτ, ο διακρινόμενος από την κοτσίδα Τούρκος δημοσιογράφος στη γνωστή φωτογραφία του κατεβάσματος της ελληνικής σημαίας και της ύψωσης της τουρκικής στη βραχονησίδα, ήταν στο τραπέζι μας. Η συζήτηση μαζί του κράτησε περίπου τέσσερις ώρες και μαγνητοφωνήθηκε στο σύνολό της. Κάποια κομμάτια της συζήτησης καλύπτονται από το γνωστό δημοσιογραφικό «off the record» που, αν μη τι άλλο, μεταξύ δημοσιογράφων τηρείται. Χρέος του ιστορικού του μέλλοντος να τα χρησιμοποιήσει στο γράψιμο της πραγματικής ιστορίας των Ιμίων. Ένα μέρος της συζήτησης δημοσιεύθηκε τον Ιανουάριο του 1999 στην «Ελευθεροτυπία», αλλά δε διαβάστηκε ποτέ στη Μυτιλήνη, αφού οι πτήσεις της Ολυμπιακής εκείνη τη μέρα δεν έγιναν και οι εφημερίδες δεν έφθασαν ποτέ στο νησί.
Αυτή η συνέντευξη που δημοσιεύτηκε στην «Ελευθεροτυπία», ξαναδουλεμένη, αλλά και πολλά κομμάτια της συζήτησης με τον Τζεσούρ Οσέρτ, που δεν είχαν χωρέσει τότε λόγω χώρου της εφημερίδας αλλά και λόγω εποχής, δημοσιεύεται σήμερα στο «Ε» στην επέτειο των οκτώ χρόνων από την κορύφωση εκείνης της κρίσης, που έφερε την Ελλάδα και την Τουρκία στα πρόθυρα ενός πολέμου.
Τον λένε Τζεσούρ Οσέρτ. Στα τούρκικα το πρώτο, το μικρό του όνομα, σημαίνει «ο άνθρωπος που μπορεί να τα κάνει όλα». Το επίθετό του σημαίνει «δυνατός». Κι όμως αυτός, ο «σκληρός» της αποστολής της εφημερίδας «Χουριέτ» που στις 27 Ιανουαρίου του 1996 κατέβασε την ελληνική σημαία από το βράχο των Ιμίων κι ανέβασε την τουρκική που κουβαλούσε μαζί του, τρία χρόνια μετά το γεγονός που έφερε στο χείλος του πολέμου την Ελλάδα και την Τουρκία, έσπασε τη σιωπή του και παραδέχθηκε: «Εγώ ό,τι έκανα, το έκανα για μια είδηση δική μου στην πρώτη σελίδα. Τρέμανε όμως τα πόδια μου όταν, πολύ αργά, βλέποντας τους Τούρκους κομάντος να ξεκινούν για τα Ίμια, συνειδητοποίησα τι είχα κάνει. Σκεφτόμουνα συνέχεια ότι στα βιβλία της ιστορίας δεν είναι γραμμένοι οι χιλιάδες των νεκρών του πρώτου παγκοσμίου πολέμου. Αλλά ο πρώτος που πυροβόλησε κι ο πυροβολισμός του αυτός είχε σαν αποτέλεσμα την έκρηξη του πολέμου».

Με τον «κοτσίδα»
Παγωμένο μεσημέρι στην παραλία της Σμύρνης, σε μια Σμύρνη όπου το μεγαλεπήβολο σχέδιο «ανάπτυξής» της, είχε σαν αποτέλεσμα το μπάζωμα της ιστορικής παραλίας της. Σ' ένα εστιατόριο που από το παράθυρο μπορούσες να αγναντέψεις τον Κόλπο του Νυμφαίου (μέχρι εκεί έφτανε το μάτι σου) που πια έβλεπες μόνο τα δεκάδες φορτηγά που κουβαλούσαν μπάζα. Η τελευταία καταστροφή της Σμύρνης δε συνέβη στα 1922. Έμελλε να γραφτεί στα 1998.
Ο δημοσιογράφος Μαατζίτ Σεφίλογλου, μέλος της Διοίκησης του παραρτήματος Σμύρνης της Ένωσης Σύγχρονων Τούρκων Δημοσιογράφων, και εργαζόμενος στο γραφείο Σμύρνης της «Χουριέτ», έφερε στο τραπέζι τον Τζεσούρ Οσέρτ. Παρών για να μεταφράζει κι ο Ελληνομαθής Πρόεδρος της Ένωσης Σουλεϊμάν Γεντσέλ.
Ο Οσέρτ έχει δεχθεί να μιλήσει σε Έλληνα δημοσιογράφο κι όμως μόλις μας βλέπει παγώνει. Κοκκινίζει, ντροπαλά απλώνει το χέρι του. Χρειάσθηκε πολλά ποτήρια ρακί για να ζεσταθεί, να ξεκινήσει η κουβέντα. Αλλά αυτό ήταν...
Ο Τζεσούρ Οσέρτ λέει πως δεν είναι και δεν θέλει να είναι πια δημοσιογράφος. Δηλώνει μάλιστα, ότι μπορεί πια να μιλήσει λεύτερα για την ιστορία των Ιμίων, γιατί δεν είναι δημοσιογράφος. Σπουδάζει καλλιτεχνική φωτογραφία στο Πανεπιστήμιο της Σμύρνης και δε θέλει ούτε να θυμάται τις φωτογραφίες από τα Ίμια. «Που αν και κακές, έγιναν πρωτοσέλιδες»!
«Όλα ξεκίνησαν, λέει, όταν με εντολή της διεύθυνσης της εφημερίδας, τέσσερις δημοσιογράφοι της «Χουριέτ» και του τηλεοπτικού σταθμού «Κανάλ Ντε» πήγαν στην Αλικαρνασσό για να καλύψουν το όλο θέμα που είχε αρχίσει να δημιουργείται σαν αποτέλεσμα της τοποθέτησης ελληνικών σημαιών στο βράχο από κατοίκους της γειτονικής Καλύμνου. Στο χωριό Τουργκούτ Ρέις, ακριβώς απέναντι από τα Ίμια, προσπάθησαν να νοικιάσουν ένα σκάφος και μ' αυτό να περάσουν στο νησί. Λόγω κακοκαιρίας δεν τα κατάφεραν. Τότε ειδοποιήθηκαν άλλοι τρεις κι ανάμεσά τους κι εγώ».
Την ώρα που ειδοποιήθηκε ο Τζεσούρ Οσέρτ να πάει στα γραφεία της εφημερίδας, κάλυπτε δημοσιογραφικά τη δραστηριότητα κάποιου βουλευτή. «Μου είπαν να πάω στην εφημερίδα, λέει, γιατί θα έφευγα για τα Ίμια. Πήγα εκεί και φύγαμε για το αεροδρόμιο 'Μεντερές' της Σμύρνης απ' όπου θα πετούσαμε για τα Ίμια. Στην πόρτα της εφημερίδας ένα από τα στελέχη της εφημερίδας μου έδωσε μια μεγάλη σημαία και μου ζήτησε να προσπαθήσουμε να κατεβούμε στα Ίμια και να βγάλουμε φωτογραφίες με τη σημαία αυτή. Αυτό ήταν όλο».
Τον ρωτάμε ποιος του έδωσε τη σημαία. Η απάντησή του, άκρως αποκαλυπτική, καλύπτεται από το δημοσιογραφικό «off the record».

Στους ανέμους του Αιγαίου
Το ταξίδι ήταν πρωτόγνωρο. Στο Αιγαίο, σύμφωνα με τον πιλότο του ελικοπτέρου, σε όλη τη διάρκεια της μιας ώρας πτήσης, φυσούσαν άνεμοι έντασης 30 κόμβων κι είχε δυνατές αναταράξεις. Στο ελικόπτερο εκτός από τον πιλότο ήταν ο κάμεραμαν, ο δημοσιογράφος του «Κανάλ Ντε» κι ο Τζεσούρ Οσέρτ. Και φυσικά, το νησί ήταν άγνωστο στους τρεις τουλάχιστον από τους επιβαίνοντες στο ελικόπτερο. Στους τρεις γιατί ο τέταρτος, ο πιλότος του ελικοπτέρου, ήξερε το νησί. «Δεν ξέρω, λέει, αν ήταν πιλότος της αεροπορίας του στρατού ή πολίτης. Ξέρω μόνο πως ήξερε καλά πού είναι το νησί, καθώς επίσης κι ότι τις μέρες της κρίσης κέρδισε τόσα πολλά χρήματα που αμέσως μετά παράτησε τα ελικόπτερα. Πήγε στην Κωνσταντινούπολη και άνοιξε ένα ανταλλακτήριο χαρτονομισμάτων. Πρέπει να είναι και ο μόνος που πλούτισε απ' αυτήν την ιστορία».
Ο σημαιοφόρος της «Χουριέτ» στα Ίμια, υποστηρίζει πως «μόλις πριν μια εβδομάδα, είχε ακούσει για πρώτη φορά για Ελληνοτουρκικά προβλήματα στο Αιγαίο με αφορμή κάποιο βράχο, διαβάζοντας ένα άρθρο στη «Τζουμχουριέτ». Λίγο αργότερα, λέει, διάβασα για την ιστορία στην εφημερίδα «Μιλλιέτ» και είδα φωτογραφίες της Ελληνικής πρακτικής στο νησί. Θεωρούσα όμως ότι επρόκειτο για πρόβλημα στο νησί «Καρά Αντά» που ήταν υπό αμφισβήτηση (σ.σ. πρόκειται για ένα «άγνωστο» νησί που επίσημα αμφισβητήθηκε από τουρκικής πλευράς πολύ μετά την κρίση στα Ίμια και συγκεκριμένα τον Ιανουάριο του 1999, μαζί με άλλα τρία μεγάλα κατοικημένα νησιά του Αρχιπελάγους) και όχι για προβλήματα στα Ίμια».
Σε ελικόπτερο δεν είχε ξαναμπεί στη ζωή του. Καθόταν λέει στο αριστερό πίσω μέρος του ελικοπτέρου. Άλλος ένας ήταν δεξιά του. Και μπροστά ήταν ο πιλότος κι ο κάμεραμαν.
«Κάποια στιγμή, συνεχίζει, το νησί φάνηκε. Ο πιλότος μας είπε ότι παρά τον αέρα και τις αναταράξεις, θα προσπαθήσει να κατεβεί. Τον άκουσα που μίλαγε με το αεροδρόμιο. Τους έλεγε ότι μόνο κατσίκια είχε πάνω στο νησί. Σκέφτηκα πως το ταξίδι δεν είχε γίνει τσάμπα. Θα μπορούσε να αξιοποιηθεί δημοσιογραφικά μια και βρήκαμε κάτι ζωντανό. Τα κατσίκια. Αρχίσαμε να βγάζουμε φωτογραφίες. Θυμάμαι ότι χαλάσαμε 15 φιλμ με φωτογραφίες των κατσικιών που έτρεχαν πάνω στο νησί φοβισμένα. Και τότε ο πιλότος μας είπε ότι θα κατέβαζε όσο μπορούσε το ελικόπτερο, για να βγάλουμε καλύτερες φωτογραφίες. Λίγα δευτερόλεπτα μετά, τον ακούσαμε να μας λέει πως στο νησί εκτός από κατσίκια είχε και μια σημαία».

Στα Ίμια
Η διαδικασία της προσγείωσης του ελικοπτέρου, όπως τουλάχιστον περιγράφεται από τον Τζεσούρ Σερτ, θυμίζει από αέρος απόβαση σε στρατιωτικό προγεφύρωμα. «Όταν ο πιλότος, λέει, έφθασε κοντά στο έδαφος, είδαμε ότι η σημαία ήταν ελληνική. Ήταν ανεβασμένη στον έναν από τους δυο ιστούς. Δίπλα ήταν ένα δεύτερος άδειος ιστός. Το αίμα μας σταμάτησε να κυλά. Του είπαμε να κατεβεί οπωσδήποτε. Επί δέκα λεπτά προσπαθούσε να προσγειώσει το ελικόπτερο. Κατέβηκε σχεδόν δίπλα από τα κοντάρια. Σα στρατιώτες πεταχτήκαμε από μέσα. Με αναμμένη τη μηχανή του ελικοπτέρου, με τον έλικα να γυρίζει... Λειτουργούσαμε σα στρατιωτικό απόσπασμα. Μέχρι και σήμερα αναρωτιέμαι γιατί... Βγάλαμε γρήγορα την ελληνική σημαία, την έβαλα μάλιστα εγώ στην τσέπη μου, βάλαμε την τουρκική που και πάλι είχα μαζί μου εγώ. Στο νησί μείναμε επτά ή οκτώ λεπτά όλα κι όλα. Φωτογραφηθήκαμε εκ περιτροπής όλοι...»
Χωρίς άλλη ερώτηση ο «σημαιοφόρος» συνεχίζει να μιλά. Μόνο που τώρα δεν αναφέρεται σε γεγονότα. Απολογείται θαρρείς...
«Δεν ήξερα ότι στο νησί υπήρχε ελληνική σημαία. Κανείς δεν μας το είχε πει. Αλλά και κανείς δε μας είπε να βγάλουμε την ελληνική σημαία. Μας είπαν μόνο να βγούμε φωτογραφίες με την τουρκική σημαία. Αλήθεια σας λέω... Εμείς τουλάχιστον δεν πήραμε εντολές γι' αυτές τις ενέργειές μας από κανέναν. Ούτε από το κράτος, ούτε από το στρατό, ούτε από την εφημερίδα».
Όλη κι όλη η δημοσιογραφική αποστολή στα Ίμια κράτησε περίπου δυόμισι ώρες.
«Στην επιστροφή, συνεχίζει, τηλεφωνήσαμε στην εφημερίδα και είπαμε πως στο νησί υπήρχε και μια ελληνική σημαία που πήραμε μαζί μας. Άκουσα το συνάδελφο με τον οποίο μιλούσα να αναγγέλλει δυνατά το γεγονός. Άκουσα τους άλλους να φωνάζουν, να χορεύουν πάνω στα τραπέζια. Η εφημερίδα, επιτέλους, την επόμενη μέρα θα είχε μια μεγάλη είδηση. Ένα δυνατό πρωτοσέλιδο. Για μια στιγμή, αδιόρατα σχεδόν, σκέφτηκα μπας και ήμουν ηθοποιός σε μια κωμωδία. Σήμερα σκέφτομαι ότι τούτη η τραγωδία θα μπορούσε εύκολα να είναι απλά μια κωμωδία. Ή τελικά δεν είναι παρά μια κωμωδία;»
Σημειώνουμε το χαρακτηρισμό της κωμωδίας σε τούτη την ιστορία που ξετυλίγει σκηνή - σκηνή σαν πολύπειρος σεναριογράφος ο Τζεσούρ Οσέρτ. Τον αφήνουμε να συνεχίσει.
«Λίγο προτού απογειωθούμε, ήταν τόση η χαρά μας για την επιτυχία μας, που μάλιστα «έπεσε η ιδέα» να πάρουμε κι ένα από τα κατσίκια και να το μεταφέρουμε στη Σμύρνη. Μετά να αρχίσουμε να ρωτάμε αν η κατσίκα είναι ελληνική ή τουρκική. Ή να πούμε ότι καταφέραμε να πάρουμε από τους Έλληνες ένα κατσίκι. Εγκαταλείψαμε σύντομα την ιδέα, γιατί το κατσίκι δε χωρούσε στην καμπίνα του ελικοπτέρου.
Ο αρχισυντάκτης της εφημερίδας μάς περίμενε στο αεροδρόμιο. Βγήκαμε κι άλλες φωτογραφίες αναμνηστικές μπροστά στο ελικόπτερο. Κι αυτές κι οι άλλες από τα Ίμια κρατήθηκαν σαν καλές όλες. Καμία δε χαρακτηρίσθηκε κακή φωτογραφία. Κι όμως. Πριν λίγες μέρες είχα βγάλει κάποιες φωτογραφίες μιας νέας γυναίκας στη Σμύρνη, σαν αυτές που δημοσιεύουμε στην τελευταία σελίδα. Όλες είχαν απορριφθεί. Περιέργως, οι φωτογραφίες των Ιμίων θεωρήθηκαν όλες καλές. Αστείο δεν είναι;
Στην εφημερίδα οι μηχανές περίμεναν εμάς για να αρχίσουν να τυπώνουν. Γράψαμε ό,τι γράψαμε, εμφανίσθηκαν οι φωτογραφίες και σε λίγο ανακοινώθηκε και ο τίτλος που είχε επιλεγεί. Ο γνωστός τίτλος «Πόλεμος σημαιών» ήταν γεγονός».
Κι η σημαία των Ιμίων;
«Τη σημαία, λέει, την έφερα μαζί μου εγώ. Μου την πήραν, την έστειλαν στην Κωνσταντινούπολη για τις ανάγκες του ρεπορτάζ του 'Κανάλ Nτε' και μετά μου επιστράφηκε. Είχα πάντως από την πρώτη στιγμή την άποψη, πως δεν πρέπει να κάνουμε λάθος με τη σημαία. Είπαμε να την πάμε πίσω στον Έλληνα πρόξενο της Σμύρνης, αλλά δεν τη δέχτηκαν. Υπάρχει είπαν κάποια ιδιαίτερη διαδικασία σε τέτοιες περιπτώσεις, εμείς πήγαμε με τις κάμερες κιόλας να τη δώσουμε πίσω... Η σημαία τελικά στάλθηκε πίσω στο 'Kανάλ Nτε' και πιστεύω πως τώρα πρέπει να βρίσκεται εκεί. Πάντως, εγώ θέλω να πω πως σεβάστηκα τη σημαία. Η όποια σημαία είναι κάτι πολύ σημαντικό. Η συγκεκριμένη, βέβαια, χρησιμοποιήθηκε για να καλύψει κάποιες ανάγκες εκείνων των ημερών. Λυπάμαι...»

Ελληνική αντίδραση
Την επόμενη μέρα, στις 28.1.1996 το πρωί, οι φορτωμένοι την επιτυχία των Ίμια δημοσιογράφοι της «Χουριέτ» στέλνονται στην Αλικαρνασσό. Το περιπολικό του πολεμικού ναυτικού «Παναγόπουλος» έχει αφαιρέσει την τουρκική σημαία και στο νησί έχει εγκατασταθεί ελληνικό άγημα.
«Ξυπνήσαμε πρωί πρωί, λέει ο Τζεσούρ Οσέρτ, και πήγαμε στην εκεί ναυτική βάση. Κουβεντιάσαμε με το στρατιωτικό επικεφαλής της, και του ζητήσαμε άδεια να πάμε στα Ίμια. Χαμογέλασε. Και μας είπε απλά όχι. Στο Τουργκούτ Ρέις γύρω στο μεσημέρι, νοικιάσαμε ένα άλλο σκάφος κι ανοιχτήκαμε προς το νησί. Ακόμα στην περιοχή δεν είχε έρθει κανένας δημοσιογράφος. Ήμαστε μόνοι μας κι ονειρευόμαστε δεύτερη μεγάλη επιτυχία. Στο δρόμο είδαμε ένα τουρκικό σκάφος. Πάνω από τα κεφάλια μας είδαμε δυο ελληνικά αεροσκάφη και δύο τουρκικά. Είχαν αρχίσει κάποιες αερομαχίες. Είδαμε και ένα ελληνικό πολεμικό σκάφος...»
Είχε μήπως καταλάβει πια ο Τζεσούρ Οσέρτ ότι η «αποστολή» της περασμένης μέρας είχε γεννήσει συνθήκες πολέμου;
«Όχι», απαντά. «Είπα απλά ότι μπροστά μου είναι ένα γεγονός. Και μάλιστα σημαντικό. Είναι είδηση και το καλύπτω. Έπαιρνα φωτογραφίες τα αεροπλάνα και τα καράβια με φόντο το νησί. Άσχημες φωτογραφίες, αλλά πολύ χρησιμοποιημένες. Στα Ίμια έμαθα πως σε τέτοιες περιπτώσεις οι καλές φωτογραφίες δε μετρούν πάντα.
Επιστρέψαμε στο Τουργκούτ Ρέις. Με ένα ταξί στείλαμε τις φωτογραφίες στη Σμύρνη. Ευτυχισμένοι στ' αλήθεια πέσαμε να κοιμηθούμε, γιατί είχαμε δεύτερο μεγάλο θέμα για τη 'Χουριέτ' και οι αντίπαλες εφημερίδες δεν είχαν βγάλει ακόμα θέμα. Όλη εκείνη τη νύχτα τα κανάλια των τουρκικών τηλεοράσεων έδειχναν έναν παπά που έβαζε μια ελληνική σημαία στα Ίμια. Άρχισα να νιώθω πως κάτι κακό είχε δρομολογηθεί. Αλλά ήμουν ευτυχισμένος. Είχα βγάλει είδηση».
Η 29.1.1996 βρήκε την περιοχή γεμάτη πολεμικά σκάφη. Ελληνικά και τούρκικα. Και όλοι οι Τούρκοι δημοσιογράφοι ήταν εκεί με ζωντανές συνδέσεις. «Μάθαμε, λέει, πως ελληνικός στρατός αποβιβάσθηκε στα Ίμια. Με ένα νοικιασμένο σκάφος ξεκινήσαμε για το νησί. Στο δρόμο ένα ελληνικό καράβι άρχισε να κάνει κυματισμό για να μας εμποδίσει να πλησιάσουμε. Ένιωθα σαν ένας ηθοποιός σε ταινία τρίτης κατηγορίας. Δεν μπορούσαμε να κάνουμε τίποτα. Γυρίσαμε στην ακτή».
Η ιστορία των Ιμίων πλησιάζει στη δεύτερη κορύφωσή της. Ο Τζεσούρ Οσέρτ πίνει πάντα ρακί, μιλά δυνατά, και παρουσιάζει την ιστορία. Θαρρείς και τη ζει ξανά. Δείχνει να δυσανασχετεί με τις διακοπές για τη μετάφραση. Θέλει να μιλήσει...
«Στις 30 Ιανουαρίου μάθαμε πως Τουρκικός στρατός θα ξεκινούσε από το Γκιολτζούκ (σ.σ. πρόκειται για το μεγάλο ναύσταθμο του Πολεμικού Ναυτικού στην περιοχή του Ισμίτ κοντά στην Κωνσταντινούπολη) με κατεύθυνση τα Ίμια. Παίζαμε πόλεμο γύρω γύρω από το νησί. Αλλά δεν ήταν πραγματικός πόλεμος. Ήταν ένας πόλεμος επί χάρτου. Νοικιάσαμε τότε όλοι οι δημοσιογράφοι ένα καράβι να πάμε στα Ίμια. Στο Τσαούς Αντασί, ένα μικρό νησί μεταξύ Ιμίων και Τουρκικής ακτής, μας σταμάτησαν. Μείναμε στο νησί για να δούμε καλύτερα το τι θα γίνει. Σαν σε παρατηρητήριο σε μια στρατιωτική άσκηση. Είπαμε στον ιδιοκτήτη του σκάφους να επιστρέψει στην ακτή και να έλθει να μας πάρει το απόγευμα. Από το Τσαούς Αντασί παίρναμε φωτογραφίες. Όλα ανακατεμένα ήταν. Ήταν ένας σιωπηλός πόλεμος τούτο που είχαμε μπροστά μας. Το απόγευμα ο ιδιοκτήτης του σκάφους που θα ερχόταν να μας πάρει, δεν ήλθε. Μας μάζεψαν κάτι στρατιωτικά ελικόπτερα. Γύρισα στο ξενοδοχείο και κουρασμένος έπεσα να κοιμηθώ. Εκεί βρήκα τουλάχιστον 100 δημοσιογράφους. Άλλοι έλεγαν πως έρχεται πόλεμος, άλλοι πως θα ήθελαν να πάνε να χορέψουν στο γειτονικό Μποντρούμ (σ.σ. στην Αλικαρνασσό)».

«Τρέμανε τα πόδια μου...»
Βράδυ 30 προς 31 Ιανουαρίου. Ο πρωταγωνιστής της κρίσης των Ιμίων, ο άνθρωπος που με την πράξη του είχε μαζέψει σε μια τόσο μικρή λωρίδα θάλασσας τόσο πολύ στρατό, κοιμόταν. Αποδείχθηκε όμως πως κάποιοι παρακολουθούσαν την αρχή ενός πολέμου, τρώγοντας φρέσκο ψάρι σε μια παραθαλάσσια ταβέρνα με φόντο τα Ίμια!
«Μετά τα μεσάνυχτα, λέει ο Τζεσούρ Σερτ, μου χτύπησαν την πόρτα. Το αφεντικό της 'Χουριέτ' είχε στείλει τον οδηγό του να μας πει ότι ο στρατός ξεκίνησε. Αυτός έμαθα αργότερα ότι έτρωγε σε μια ταβέρνα του Γκιουμουσλούκ. Ένα τουριστικό μέρος κοντά στα Ίμια. Εκεί είδε ότι στην ακτή είχαν έρθει καταδρομείς και ετοιμάζονταν να φύγουν για τα Ίμια. Από την ταβέρνα είχε δει την αρχή του πολέμου. Σε λίγα λεπτά κι εγώ, αλλά και πολλοί άλλοι δημοσιογράφοι ήμαστε εκεί.
Κάποιοι παρακολουθούσαν την αρχή του πολέμου και κάποιοι άλλοι είχαν φύγει για την Αλικαρνασσό να χορέψουν...
Βρέθηκα μπροστά σε καταδρομείς που μου θύμιζαν το Ράμπο. Ο στρατηγός που ήταν εκεί στην ακτή μάζεψε όλους τους δημοσιογράφους και μας είπε πως, αν αγαπάμε την πατρίδα, δεν πρέπει να χρησιμοποιήσουμε φλας, φωτογραφίζοντας τους καταδρομείς για να μην δει τις αναλαμπές στο νησί ο εχθρός. Ήταν περίπου 12 τα μεσάνυχτα. Φωτογραφίσαμε χωρίς φλας. Όταν οι καταδρομείς μπήκαν στα σκάφη τους και ξεκίνησαν, τηλεφώνησα στο σπίτι μου και είπα «έγινε πόλεμος». Τότε, αλήθεια, μόνο τότε κατάλαβα σε τι ιστορία είχα μπλέξει. Έτρεμαν τα πόδια μου. Σκεφτόμουν συνέχεια ότι στα βιβλία της ιστορίας δεν είναι γραμμένοι οι χιλιάδες των νεκρών του πρώτου παγκοσμίου πολέμου, αλλά ο πρώτος που πυροβόλησε κι ο πυροβολισμός του αυτός είχε σαν αποτέλεσμα της έκρηξη του πολέμου. Στην περίπτωση αυτή τον πρώτο πυροβολισμό τον είχα ρίξει εγώ με το κυνήγι της είδησης. Εκείνη την ώρα δεν υπήρχε πρώτη σελίδα. Υπήρχε μόνο πόλεμος. Ζούσαμε την αρχή ενός πολέμου...»
Η ιστορία των Ίμια τελειώνει. Ή τουλάχιστον ό,τι είδε με τα μάτια του ο Τζεσούρ Σερτ.
Το ερώτημα, το μόνο που θα μπορούσε να υποβληθεί. «Θα το ξανάκανες το ό,τι έκανε στα Ίμια;»
Η απάντηση άμεση. Θαρρείς κι όλη η συνέντευξη έγινε μόνο για τούτη τη στιγμή.
«Όχι. Ποτέ ξανά. Παντού μιλούσαν εναντίον μου. Κατάντησα εχθρός της πατρίδας μου. Ο Πρόεδρος της Ένωσης Σύγχρονων Τούρκων είπε πως δεν είναι δημοσιογράφος όποιος λειτουργεί σαν εμένα. Πόσο μάλλον εγώ ο ίδιος. Οι Έλληνες έγραψαν πως είμαι πράκτορας της ΜΙΤ. Υπήρξαν και Τούρκοι που έγραψαν πως ό,τι έκανα το έκανα με υπόδειξη Ελλήνων. Μερικές εφημερίδες στην Τουρκία αλλά κι αλλού βγάλανε τη φωτογραφία μου με τη λεζάντα «ο τσαρλατάνος των Ίμια». Εγώ ο ήρωας της πρώτης σελίδας, κατάντησα να με ρωτούν «και τι δουλειά είχες εσύ εκεί»; Μέχρι και στην ίδια τη «Χουριέτ» κάποιοι έγραψαν πως τη σημαία την πήραμε μόνοι μας. Ήταν οι ίδιοι που χόρευαν πάνω στα τραπέζια, όταν γυρίσαμε με τη μεγάλη «πρώτη σελίδα».
Κι η γνώμη του για το πρόβλημα των Ιμίων;
«Στο δρόμο προς τον 21ο αιώνα δε χωρούν διεκδικήσεις και συγκρούσεις. Δεν λύνονται τα προβλήματα με τέτοιες μεθόδους». Όσον αφορά τα ίδια τα Ίμια, γι' αυτόν πια «δεν είναι τίποτα άλλο από ένα όμορφο νησάκι στο Αιγαίο. Θα ήθελα, λέει, κάποτε να πάω με τα παιδιά μου. Σαν απλός πολίτης, ποτέ σα δημοσιογράφος. Να τους μιλήσω για εκείνες τις ημέρες, για τα λάθη εκείνων των ημερών, τίποτα άλλο...».
Κι οι νεκροί; Τα Ίμια δεν τέλειωσαν με απειλές σύγκρουσης. Τέλειωσαν με τρεις νεκρούς από ελληνικής πλευράς.
«Δεν ήθελα, λέει, να συμβεί τίποτα απ' ό,τι έγινε. Αλλά δεν έκανε και κανείς τίποτα να μας σταματήσει. Τίποτα δεν ήταν προγραμματισμένο. Οι τρεις νεκροί δε σκοτώθηκαν, επειδή εγώ έριξα το ελικόπτερο. Αυτοί ήταν μέρος ενός παιχνιδιού;»
Είναι ο πόλεμος παιχνίδι;
«Δεν είναι ο πόλεμος παιχνίδι, αλλά είναι μια αλήθεια της ζωής. Μπορώ σ' αυτό το ερώτημα να απαντήσω και ρωτώντας «γιατί υπάρχουν οι Στρατοί».

Επίλογος
Αντί για επίλογο, στη συνέντευξή του ο «σημαιοφόρος» των Ίμια ζητά να πει δυο λόγια, όπως λέει, «που πάντα ήθελα να πω στους Έλληνες». Ρουφά μια μεγάλη γουλιά ρακί και ξεκινά. «Πήγα στο νησί ξανά όταν τέλειωσαν όλα. Βρήκα κάλυκες από σφαίρες, τα δυο κοντάρια. Ήμουνα ο πρώτος που πήγε στο νησί κι ήθελα να είμαι κι ο τελευταίος. Επιστρέφοντας, ο στρατιωτικός διοικητής της περιοχής μου είπε ότι αν ξαναπάω θα με σκοτώσει. Έτσι κι αλλιώς δε θέλω να ξαναπάω. Είπα και πριν. Μερικοί με είπαν «ήρωα της Τουρκίας». Κάποιοι άλλοι με είπαν «λάθος της Τουρκίας». Μερικοί ακόμα συζητούν το τι είμαι. Στ’ αλήθεια ήμουν μόνο ένας δημοσιογράφος που έβγαζε φωτογραφίες κοριτσιών της Σμύρνης που φορούσαν όμορφα ρούχα. Όταν αποφάσισα ότι δε θέλω να είμαι δημοσιογράφος, αλλά μόνο ένας καλός φωτογράφος, έκοψα τα μαλλιά μου κι αδυνάτισα. Να μη με γνωρίζουν. Να περνώ απαρατήρητος πια. Πήγα στο Πανεπιστήμιο και σπουδάζω φωτογραφία κι ελπίζω κάποτε να μπορέσω να έλθω στην Ελλάδα χωρίς να φοβάμαι τις αντιδράσεις του κόσμου. Άρχισα να μεγαλώνω, σε λίγο θα είμαι 30 χρόνων... νιώθω πια παιδί του κόσμου. Ο παππούς μου, από μεριά του πατέρα μου, ήταν από τη Συρία. Η μητέρα, από τη μεριά του πατέρα μου, ήρθε από το Ιράκ. Ο πατέρας της μάνας μου είναι από τη Ρουμανία και η μητέρα της είναι παιδί παρτιζάνου στη Γιουγκοσλαβία».
Τον αποχαιρετάμε.
«Ήθελα να μιλήσω, μας λέει. Και ήθελα να μιλήσω σε Έλληνα. Θέλω να σου πω πως απ' ό,τι είπα δεν είναι τίποτα ψέματα. Πιστέψτε με».
Θυμηθήκαμε αυτό που είχαμε σημειώσει. Το ότι ο Τζεσούρ Σερτ είχε χαρακτηρίσει κωμωδία την ιστορία των Ιμίων. Του το λέμε.
«Κάθε ταινία, απαντά, έχει δραματικές στιγμές. Ακόμα κι οι κωμωδίες. Πόσες θα είναι οι δραματικές στιγμές δεν το αποφασίζουν οι πρωταγωνιστές. Οι παραγωγοί κι οι σκηνοθέτες το αποφασίζουν».
Μας χαιρετά. Το μαγνητόφωνο συνεχίζει να γράφει...
«Ο φάκελος των Ίμια για μένα κλείνει σήμερα που μίλησα σε κάποιον Έλληνα. Για μένα δεν υπάρχει πια τίποτα άλλο. Πες το στην πατρίδα σου. Όταν ξαπλώνω στο κρεβάτι μου πια δε θα βλέπω έναν ανοιχτό φάκελο. Πίστεψε ό,τι θέλεις. Αλλά απόψε εγώ θα κοιμηθώ ήσυχος. Η ζωή συνεχίζεται...».
Φεύγει.
Κοιταζόμαστε αμίλητοι. Ετοιμαζόμαστε ν' αρχίσουμε να χοροπηδάμε από τη χαρά μας για τη δημοσιογραφική επιτυχία... Λίγα δευτερόλεπτα μετά επιστρέφει. «Ε, λέει, χρωστούσα ένα καλό πρωτοσέλιδο σε έναν Έλληνα δημοσιογράφο... Γεια...»!!!

Πίσω από την ενέργεια του Τούρκου δημοσιογράφου
Τι σκεφτόταν ο Τζεσούρ Σερτ την ώρα της αποβίβασής του στα Ίμια, την ώρα που κατέβαζε την ελληνική κι ανέβαζε στο βράχο την τουρκική σημαία;
«Έχεις φάει ποτέ ξύλο από γυναίκα μπροστά σε πέντε χιλιάδες κόσμο; Κι έχει δει το γεγονός όλη η Τουρκία σε φωτογραφίες που δημοσίευσαν οι εφημερίδες;», ρωτά.
Ο Τζεσούρ Σερτ, όπως επιβεβαιώθηκε από την πρωταγωνίστρια του γεγονότος, είχε πραγματικά φάει ξύλο από μια Ελληνίδα πριν από 13 χρόνια μέσα στη Σμύρνη, μπροστά σε πέντε χιλιάδες θεατές του τελικού αγώνα στο παγκόσμιο πρωτάθλημα σχολικών ομάδων μπάσκετ. Αντίπαλες η ομάδα της Ελλάδας και η ομάδα της Σουηδίας, από την οποία οι Ελληνίδες έχασαν με ένα καλάθι διαφορά.
«Για μένα, λέει ο Σερτ, η ιστορία των Ιμίων ξεκίνησε τον Απρίλιο του 1991. Δεν έχει να κάνει με κάτι σημαντικό για την ελληνική πλευρά, αλλά με ένα γεγονός πολύ σημαντικό για μένα. Τότε ήμουν αθλητικογράφος στη «Χουριέτ», 21 ετών και μόλις δυο σχεδόν χρόνια στη δουλειά. Έπρεπε να φωτογραφίσω τις ηττημένες κι αυτές (όταν ο αγώνας έληξε) έτυχε να είναι οι Ελληνίδες. Είδα ότι μια Ελληνίδα παίκτρια έκλαιγε. Την πλησίασα να τη φωτογραφίσω. Την έλεγαν Δελή. Αυτή όμως, όταν με είδε να τη φωτογραφίζω με έδιωξε και με χτύπησε μπροστά σε πέντε χιλιάδες ανθρώπους. Δεν αντέδρασα, τι να έκανα κιόλας; Ήταν γυναίκα... Οι άλλοι όμως Τούρκοι συνάδελφοι φωτογράφισαν το γεγονός. Και την επόμενη μέρα, όλες οι εφημερίδες της Τουρκίας έδειχναν τη Δελή να με χτυπάει...».
Στο τέλος της συνέντευξης του Σερτ, τον ξαναρωτάμε αν σκεφτόταν τη Δελή να τον δέρνει την ώρα που κατέβαζε τη σημαία των Ίμια.
Μας το ξαναλέει. «Έχεις φάει ποτέ ξύλο μπροστά σε πέντε χιλιάδες κόσμο;»
Και στην ιστορία της κρίσης στα Ίμια, η παγκόσμια γνωστή ρήση «chercher la femme», φαίνεται πως βρίσκει την εφαρμογή της.


ΠΗΓΕΣ:
Εφημερίδα της Χίου "Η ΑΛΗΘΕΙΑ"



Recent Comments



Blogroll


Banners

Τα Αρχεία της Ελληνικής Παλιγγενεσίας

Επισκεφτείτε το Αρχείο Γνωμικών στο Atheoi.org


Κύπρος 1974-2008 -- 12.784 Μέρες Κατοχής

8 προβολές και 7 κείμενα για την Eισβολή στην Κύπρο στο alloukiallou.blogspot.com

Clicky Web Analytics
eXTReMe Tracker

- -